Meslek Lisesine Hibe (Sonuçlandı)

Kodla Büyü

Niyazi SARAL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,

Elektronik ve/veya Bilgisayar alanında ders veren ve özelikle lehimleme tekniklerini anlatan meslek lisesi BT Öğretmeni arıyoruz. Hibe edilecek bazı cihaz ve bileşenlerimiz bulunmaktadır.

Çizgi Elektronik - Niyazi Saral nsaral@cizgi.com.tr

bga4.jpg

Re: Meslek Lisesine Hibe

Herhalde kimsenin ihtiyacı yok hocam bu tür cihazlara veya kimse uğraşmak istemiyor...

Re: Meslek Lisesine Hibe

Bende ihtiyacımız var demek isterdim ama bu tip cihazları aldıktan sonra atıl durumda bulunduğu zaman insan içinden çok yazık oluyor diyor şahsen bende yardımcı olmak isterim ama hibe cihazlar alınınca kullanılır mı onu bilmiyorum :? Çünkü bu tip cihazlar alındığında sürekli kullanıldığı zaman verimli olur

bize bilgisayar lazım açıkçası. 68 öğrencimiz ve çalışan 18 tane bilgisayarımız var :o

Hibe edene de, hibe alıp kullanana da hayırlı olsun. Niyazi bey sağolsun desteklerini esirgemiyor. Keşke meslek liselerimize daha fazla firma/kişi sponsor olsa, teknik eğitim daha iyi yerlere gelebilse.

Niyazi beyin emekleri destekleri unutulmaz. Böyle insanlar daha çok çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok teşekkürler.
Tabi ki 9 yıldır teknik servis bölümü derslerine giren biri olarak bende bu sete talibim. Mail attım

Geri