meslekden nefret ettiren haller

Kodla Büyü

selcuk35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eş durumu tayinlerinde sistemdeki hatadan dolayı eşim tayin isteyemiyor. 0 312 413 17 90 öğretmen atama denizli masasını 4 gündür sürekli aramama rağmen bugün bir bayan açtı (4gündür ilk defa biri teli açtı). bayanda bağırdı bağırdı kapattı.

üniversite bu bölümü kazandığım günede lanet olsun.
Milli eğitim bakanlığınında Allah belasını versin,
öğretmenliğinde Allah belasını versin,
kpss yi kazandığım günede lanet olsun

ben de zamanında çok çektim bu eş durumundan. inanın kitap yazmayı bile düşündüm. eşim aveada çalışıyordu vergi dairesinden bir belge istediler. istanbuldan alınıyor, gittim koskoca aveanın belgesini sana mı vereceğiz dediler güldüm meb istiyor dedim. veremeyz diye bir belgeyi aldım 5 günlük uğraşla. sonra mebe başvurdum ama mevzuat böyle dediler tüm kapıları nasıl zorladığımı derdimi anlatırken neler çektiğimi ben biliyorum. mebde en az 10 kapı zorladım sonuç bir daha ki atamalara düzeltiriz büyük şirketlerden bunu istemeyiz dediler.

olur mu ben neden ayrı geçiriyorum eşimden siz abuksubuk bir iş yapıyorsunuz diye gitmedim bana yazı vereceksiniz demeye başladım. baktılar kurtulamıyorlar 3 günde çıkarttılar yazıyı ben de son saat belgelerimi teslim ettim. fakat benimle birlikte aynı sıkıntıyı yaşayan sıradaki arkadaşlar sinirden pes edip gitmişlerdi.

ne kadar üzüldüğümü sinirlermin bozulduğunu 9 yıl geçtiği halde hala hatırlıyorum

her akşam başımı yastığa koyduğumda acaba öğretmenlikten nasıl kurtulurum diye arayış içine giriyorum.

sizin durumunuzda çok zor olmuş. allah hepimizn yardımcısı olsun

ah ahh ben de büyük bir darbe yemiştim zamanında
eşime ilk atamada antep'i yazacaktık. baktık il merkezinde iyi yerler yok, en iyisi en büyük ilçenin iyi okulunu yazar. sonra özür grubundan ben merkeze gelip onu da yanıma aldırırım diye düşündüm.
nizip'i yazdık ve çıktı, sonra özür grubu kılavuzu çıktı. ne görelim! antep büyükşehir diye sadece niziple sınırlandırdılar beni. merkezde onlarca kadro boş kaldı. nizip'e atanmak zorunda kaldım. akşam 5.30'dan sonra dolmuş yok, tek dolmuş hattı var zaten. 100 bin üstü nüfuslu ilçede cafe bile yok adam akıllı, bir de denizliden geçiyorum oraya... ne hayal kırıklığıydı ya.....
3-4 yıl üniversiteye de gitmem gerekiyordu, git gel 120 km. o zamanlar arabam da yok... ne koymuştu ya... aklıma geldikçe sinir oluyorum. çok şükür il dışı tayin olup istediğim ile (izmir) geçtim....
2010 kpss'nin iptal edilmesi 3 ay geç başlamamız, sıralamamızın çok düşmesi de cabası........ bunları söylemiyorum bile =)

izmirde evimin yanındaki okul tutarken doğu görevini yapayım diye birde kadrolu diye van'ın köyünü yazdım. sonra doğu görevi affı ve herkesi kadroya alma, tahminen ömrümden 14 sene götürdü. 6 yıl sonra izmire daha yeni taynim çıktı

selcuk35' Alıntı:
izmirde evimin yanındaki okul tutarken doğu görevini yapayım diye birde kadrolu diye van'ın köyünü yazdım. sonra doğu görevi affı ve herkesi kadroya alma, tahminen ömrümden 14 sene götürdü. 6 yıl sonra izmire daha yeni taynim çıktı
o bir şey mi :=) atanırken branşımda ilk 20'deydim, zorunlu hizmeti bitirmek için 30 puanlı okulu yazdım, 1,5 sene çalışıp askere gittikten sonra zorunlu hizmet muafiyeti geldi.

Geri