bizde yoklama fişine geçmek istiyoruz ama bir türlü idareyi ikna edemedikbravehard2010' Alıntı:ben sadece yoklama fişini dolduruyorum gerisi idareye ait
..hckaya' Alıntı:bizde yoklama fişine geçmek istiyoruz ama bir türlü idareyi ikna edemedikbravehard2010' Alıntı:ben sadece yoklama fişini dolduruyorum gerisi idareye ait
hckaya' Alıntı:hocam yoklama fişini hazırlamak problem değil önemli olan yoklama fişini doldurduktan sonra, devamsızlığı tutacak müdür yardımcısı
..okocak33' Alıntı:cevap için teşekkürler hepinizede yoklama fişi zaten var normal defter kullanıyruz. İdare istedi elinizde excelde hazırlanmış bir form varmı açık lisenin devam devamsızlık oranı farklımı tam bilmiyorum. Sanırım idare bir program üzerinden takip etmek istiyor e-okul yada daha önce ki bilsa gibi. tekrar teşekkürler.
Arkadaş açık lise için program yazdı. internette veri tabanı. istersen evden not, yoklama gir. süper bişey..okocak33' Alıntı:arkadaşlar okulunuzda mesleki açık lise varsa devam devamsızlık takibi için kullandığınız program varmı yada takibi neyle yapıyorsunuz ?