mesleki açık lise devam devamsızlık takibi

Kodla Büyü

okocak33

Üye
arkadaşlar okulunuzda mesleki açık lise varsa devam devamsızlık takibi için kullandığınız program varmı yada takibi neyle yapıyorsunuz ?

hocam yoklama fişini hazırlamak problem değil önemli olan yoklama fişini doldurduktan sonra, devamsızlığı tutacak müdür yardımcısı

hckaya' Alıntı:
hocam yoklama fişini hazırlamak problem değil önemli olan yoklama fişini doldurduktan sonra, devamsızlığı tutacak müdür yardımcısı

Hocam açık lise için DERS DEFTERİ tutuyorsunuzdur mutlaka. Onun içine bir şeffaf dosyaya koyun imzaladıklarınızı. İdare sizden isterse hepsini birden verirsiniz :D Yada çizelge haline getirirsiniz idareciniz uğraşmasın diye :D

cevap için teşekkürler hepinizede yoklama fişi zaten var normal defter kullanıyruz. İdare istedi elinizde excelde hazırlanmış bir form varmı açık lisenin devam devamsızlık oranı farklımı tam bilmiyorum. Sanırım idare bir program üzerinden takip etmek istiyor e-okul yada daha önce ki bilsa gibi. tekrar teşekkürler.

okocak33' Alıntı:
cevap için teşekkürler hepinizede yoklama fişi zaten var normal defter kullanıyruz. İdare istedi elinizde excelde hazırlanmış bir form varmı açık lisenin devam devamsızlık oranı farklımı tam bilmiyorum. Sanırım idare bir program üzerinden takip etmek istiyor e-okul yada daha önce ki bilsa gibi. tekrar teşekkürler.
..
bizim okuldakiler ayrı bir program kullanıyorlardı zamanında ama gerek yok. yine bir bilsa eklentisiydi sanırım

Öğrencilere öğleden önce ve sonrası için imza sirküsü çıkartın. Dönem sonunda bunun çetelesini işlersiniz. İmza önemli bir konu çünkü; öğrenciler yaşça büyük, iş güç çoluk çocuk sahibi insanlar. Bizde bir tanesi bir kavgaya karışmış, birini bıçaklamış. Polislere de ben öğrenciyim okuldaydım demiş. Şükür ki imzası yoktu. :)

okocak33' Alıntı:
arkadaşlar okulunuzda mesleki açık lise varsa devam devamsızlık takibi için kullandığınız program varmı yada takibi neyle yapıyorsunuz ?
Arkadaş açık lise için program yazdı. internette veri tabanı. istersen evden not, yoklama gir. süper bişey..

Geri