Mesleki açık lise Ekders 2 kat olmayacak

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaslar
Mesleki açık lise ekders 2 kat ödenmeyecek.
Kbs ekranında ayrı bir sütun açılmış.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir yol bulalım ve aynı şekilde hareket edelim diyorum.

zaten ödenmeyecekti. Açık lise de bir çeşit DERS GÖREVİ dir KURS DEĞİLDİR...

MESLEKİ YADA DÜZ AÇIK LİSE DERSLERİ YAYGIN EĞİTİME GİRER. EĞER DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK AYRI BİR KURS AÇARSANIZ 2 KAT EKDERSTEN YARARLNABİLİRSİNİZ.

kgunduz' Alıntı:
ayrı bir sütun derken hocam nedir o ayrı sütun ne yazıyor
Bilmem ne tamamlama yazıyormuş. Ekdersi yapan arkadaş söyledi.
Eğer 2 kat olmazsa seneye mesleki açık lise almam onun yerine gördükleri derslerden mesela programlama temelleri, temel elektronik, web,veritabanı derslerinden 2 ser saat açarım daha iyi.

açık lise dersleride normal mesai saatlerinin dısında oluyor. bence 2 kat uygulamasına dahil edilmeli

Hadi açık lise hem bunyesinde olmasına rağmen kurs değil diyelim. Ya dikiş nakış gibi kurslar?

Biz öğretmenler toplanıp hiçbirşeyi protesto etmiyoruz. bu yüzden de her koydukları kural tıkır tıkır işliyor. Haksızlık cidden. Ben de seneye açık lise almayı düşünmüyorum. Kurs açan öğretmenin benden ne farkı var? O da hafta sonu geliyor ben de. Bence biz de açık lise derslerini almamalıyız toplu olarak. Kültür öğretmenleri de böyle yaptı ve ücret artmadı mı?

merish' Alıntı:
Biz öğretmenler toplanıp hiçbirşeyi protesto etmiyoruz. bu yüzden de her koydukları kural tıkır tıkır işliyor. Haksızlık cidden. Ben de seneye açık lise almayı düşünmüyorum. Kurs açan öğretmenin benden ne farkı var? O da hafta sonu geliyor ben de. Bence biz de açık lise derslerini almamalıyız toplu olarak. Kültür öğretmenleri de böyle yaptı ve ücret artmadı mı?
hocam katılıyorum size :+1:

Biz mesleki açık liseleri bırakmalıyız açıkcAsı herkes sendikası ile görüşsün ve bu derslere girmesin bu iş düzelir

Geri