Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcılığı

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesleki eğitim merkezinde müdür başyardımcılığı yazmay ıdüşünüyorum. Bu okullarda öğretmen veya idareci olarak çalışan arkadaşlar var mı yorumlarınızı bekliyorum 8 yıl meslek lisesinde çalıştım işleyiş sistem aynı mı

Hocam büyük bir şehir için veya çırak sayısı çok olan bir okul için düşünüyorsanız ayrıca da oturmuş (idareciler anlamında) bir kadrosu varsa yazabilirsiniz. İşleyiş sisteminin pek aynı olduğu söylenemez. Çünkü mesleki eğitim merkezlerinin şu an için kendilerine ait bir mevzuatları yok. Yürürlükten kalkmış olan mesleki ve teknik eğitim yönetmeliği ile ile orta öğretim kurumları yönetmeliğine göre işlemler yürütülüyor. Ayrıca e-okul gibi bir sistem yok. Onun yerine son 1-1,5 yıldır geliştirilmeye çalışılan e-yaygın sistemi mevcut. Ama o da sakat doğdu. Çoğunlukla bu konuda başınız ağrıyacaktır. Liselere göre şu artınız olacaktır: Lisedeki ve meslek lisesindeki sorumluluk sahibi olamamış öğrenciler yerine hayata erken atılmış, çoğunlukla ezilen, beden yaşı küçük ama ruh yaşı büyük, belli bir olgunluğa erişmiş öğrencilerle ilgileneceksinz.

Geri