X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 19 Eylül 2011 #1 Bu ders için kaynak, kaynak site bulabilen var mı? Bu dersi nasıl işlemeyi düşünüyorsunuz.
L lmblk Üye Mesajlar 1 19 Eylül 2011 #2 ben de aynı soruyu soracaktım bir de bu dersi haftalık 4 saat işlemenin bir sakıncası olur mu seçmeli olarak 4 saat seçmeyi düşünüyoruz.
ben de aynı soruyu soracaktım bir de bu dersi haftalık 4 saat işlemenin bir sakıncası olur mu seçmeli olarak 4 saat seçmeyi düşünüyoruz.
X xorcistforyou Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 909 19 Eylül 2011 #3 hocam 3 modül var zaten 4 sa fazla gibi.. 120/36 ve 72/36 ile en yüksek ve düşük ders saatlerini buluyosun... içerikte fazla bişi yok zaten..
hocam 3 modül var zaten 4 sa fazla gibi.. 120/36 ve 72/36 ile en yüksek ve düşük ders saatlerini buluyosun... içerikte fazla bişi yok zaten..
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 19 Eylül 2011 #4 sanırım mesleki yabancı dil seneye değil mi ? 12 lerde ?
volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 19 Eylül 2011 #5 hayır bu yıl veriliyor hocam ama henüz bir kaynak yok elimizde
V vndc Üye Mesajlar 1 20 Eylül 2011 #6 mesleki yabancı dille ilgili elinde materyal olan paylaşabilir mi? ne anlatacağıma dair hiçbir fikrim yok :/
mesleki yabancı dille ilgili elinde materyal olan paylaşabilir mi? ne anlatacağıma dair hiçbir fikrim yok :/
R RUKİYE NAZ Üye Mesajlar 1 6 Nisan 2012 #7 mesleki yabancı dil 2.dönem ile ilgili ne anlatacağımı bilmiyorum elinde materyal olan paylaşabilir mi ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum
mesleki yabancı dil 2.dönem ile ilgili ne anlatacağımı bilmiyorum elinde materyal olan paylaşabilir mi ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum