messengeri kuramıyorum

Kodla Büyü

ecezehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
vestel promega öğretmen bilgisayarına format attım.formattan sonra messengeri kuramadım. oncatalogResult : 0x8104000b şeklinde hata veriyor.bilgisayarım internete bağlı.bu konuda ne yapabilirim.

Bu ve bunun tarzı Msn Messenger hatalarının çoğunu söyleyeceğim yöntemle giderebiliyorsunuz;

Başlat > Çalıştır > Services.Msc

Açılan Hizmetler penceresinden DNS İstemcisini bulun ve Özelliklere gelin oradan Başlangıç Türü : Elle özelliğini seçin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Umarım sorununuz çözülmüştür... 8)

İşletim sistemi olarak ne kurdunuz bilmiyorum ama windows xp pro sp3 değilse bazı güncellemeler yapmanız gerekebilir. Net framework 2.0 ve 3.0 kurulumu bir kontrol ediniz. Birde bilgisayarınızın saat ve tarihini kontrol etmeyi unutmayınız. Umarım işinize yarar. Sorunu çözdüğünüzde paylaşırsanız aynı sorunu yaşan ve yaşayacak olanlara yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.

Başlat > Çalıştır > Services.Msc yazıp açılan Hizmetler penceresinden DNS İstemcisini bulup ve Özelliklere gelip
oradan Başlangıç Türü : Elle özelliğini seçip ve bilgisayarımı yeniden başlatım.

daha sonra Net framework 2.0 yeniden kurdum. sorunum halloldu.
Emrahgunes ve nemesis055 hocalarıma teşekkür ederim

emrahgunes' Alıntı:
Bu ve bunun tarzı Msn Messenger hatalarının çoğunu söyleyeceğim yöntemle giderebiliyorsunuz;

Başlat > Çalıştır > Services.Msc

Açılan Hizmetler penceresinden DNS İstemcisini bulun ve Özelliklere gelin oradan Başlangıç Türü : Elle özelliğini seçin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Umarım sorununuz çözülmüştür... 8)

teşekkürler güzel bilgi unutulmasa keske :)

teşekkür ediyorum da DNS istemcisi nedir nasıl buluruz acaba

Geri