METEKSAN KAYIP GÖREN VAR MI ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eskom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eskom

Site Gezgini
Arkadaşlar garanti kapsamındaki monitörü meteksan servisi aldı götürdü 3-4 ay önce ama meteksan ortalarda yok. Alan servis elemanları monitörünüz bizdeyse sırf okulun olduğu için veririz dediler ama bulamadılar. Bizim de alacaklarımız var dediler meteksandan. Meteksan telefonlarını değiştirmiş iflas mı etmiş ne olmuş bilmiyorum ama ulaşamıyorum. Meteksan ın yerini bilenlerin insanlık namına haber vermelerini rica ediyorum. Saygılar.

meteksanın merkezi ankara bilkentte.iflas olayını duymadım.doğru olabilir.

meteksan iflas etti tamamen. İzmir şubesinde çalışan öğrencim vardı. Yüklü miktarda maaşı var içeriden alacağı ama alamıyor. El değiştirdikten sonra toparlamayamadı.

İyi de şimdi derdimizi kime anlatacağız? Bakanlık bayağı karıştı. Eskden görüştüğümüz ilgili kişiler başka yerlere atanmış.

Servisle işi olan arkadaş yok herhalde herkes arızalarını kendi halledebiliyormuş anlaşılan, helal olsun. Bir ben geri kalmışım.Oysa daha geçenlerde 13 monitörü kendim tamir ettim.son monitörü de yollamasaydım keşke. yollamazdım da parçalarını bulamazdım.

Meteksan batmasa da berbat bir firmadır. Bana da monitör arızası nedeni ile nefret duyguları aşılamışlardı.

Ya cihazımızı arızalı haliyle iade ona da kabuluz. Yoksa öğrenciler haklarını helal etmeyecek valla.

Geri