Metro ekranınını BY-PAS etmek.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
LapTop kullanıyorum.Açılışta doğrudan masaüstü gelsin istiyorum.Metro giriş ekranı ise ekranı tablet için.Metro ekranı hiç gelmeden nasıl doğrudan Masaüstü gelir.

bios ayarlarında vardı böyle birşey logo on/off buna benzer bir ayar varsa oradan yapabilirsiniz.

windows 8'e sinir oldum. metro ekranı bi yana masaüstünde başlat menüsünün olmaması tam bir saçmalık. kullancı tercihine sunulsaydı iyi olurdu. yılların başlat menüsünü bir kalemde iptal etmişler.

sinan36' Alıntı:
bios ayarlarında vardı böyle birşey logo on/off buna benzer bir ayar varsa oradan yapabilirsiniz.
Hocam bios ayarları ile ilgisi olduğunu zannetmiyorum.Ben sadece açılışta ilk gelen metro ekranında masaüstü simgesine tıklamadan açılşta masaüstü gelsin istedim.Başlangıca bu simgenin kısayolunu eklesem desem simgenin kısayolu yok kaldıki başlangıç klasörü yok yetmedi metro ekranı sadece istediğimde gelsin isterim ama cumhurtorun hocamın dediği start8 programı çözüm olabilir.
Bu arada win8 i nasıl yapmışlar gerçekten ya ben geri kaldım yada bu sistem ileri ama her iki durum bir kenara win8 sanırım bana göre değil.Formatlayıp xp yada win 7 kurmak daha iyi olur gibime geliyor.

Windows+R tuşuna basıp, regedit yazın, HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Current Version\Winlogon kısmını açın.
Shell anahtarındaki "explorer.exe" yerine; "C:\Windows\explorer.exe, explorer.exe" yazın. Bilgisayarı yeniden başlatın. (açılışta masaüstü geliyor fakat ayrıca kitaplık klasörü açılıyor.)

bence fazla dert etme kendine
alternatif yollar buluna bilir ama ben hic aramiyorum baslat i

start8 programı kirilmis gibi yapıyor sonra sorun oluyor.. simdilik iobit startmenu8 kullanıyorum ama fonksiyonları az.
start kullanmasan metroda kurulu programı bulmak için tum program listesini incelemen gerek.
metroda niye alt menu mantığı yok anlamadım ama mutlaka yapmaları lazım yoksa start menu satmak için mi? :-1:

WİN-8 tam bir melez olmuş. 2 si bir arada.
Metro ekranı dokunmatik tabletler için gerisi masaüstü ve notebooklar için.Kardeşim tabletin olsa zaten metro ekranından gerisini kullanmassın ne gereği var.
Notebook un olsa benim gibi metro ekranını kullanmassın.Kaldıki Başlat menüsü yok.Progarm fileslere erişim bir tuhaf.
Üstüne birde essential-antivirüs vermişler.
Bir cihaz ta tablettir yada notebook bilgisayar.Benim gibi windowsta yarı profesyonel biri bile bunu yazabiliyorsa daha ne olsun.Şey arkadaşlar pardus(TR) yi nerden yüklüyorduk.

Geri