:+1:ferdierdem55' Alıntı:Ben 2 yıldır kullanıyorum çok iyi hocam. Gidip internette yok avg yok avast indireceğine bu kat kat iyi. 2 yıldır ne virüs ne de başka bişeyle karşılaştım.. Ama korsan xpleri yakalıyo kurmuyo. Win7 de sıkıntı yok..
dkc' Alıntı:Sessiz sedasız çalıştığı, uyarı vermediği doğru. Uyarı vermesi için önce tehlikeleri tespit edebilmesi gerekir. Bende zamanında okuldaki bilgisayarıma kurdum ve uzun bir süre kullandım. Uyarı vermemesinden şüphelendim ve kaldırıp yerine avast kurdum. Sonuç: bilgisayarda bisürü virüs çıktıyıllardır okuldaki bütün bilgisayarlara avast free kuruyorum ve bugüne kadar yüzümü hiç kara çıkartmadı.
İlginç... Demekki bu antivirüsler yer ve kişiye göre farklı çalışabiliyorlarferdierdem55' Alıntı:Bende hiç sessiz sedasız kalmıyo hocam. Disk taktığımda virüs varsa uyarıyo çok rastladım. Bilgisayar çok kişininflashını takıp çıkarttığımdan eskiden sık sık format atmak zorunda kalıyodum ancak 2 yıldır aynı sistem kurulu ve en ufak bir sorun ya da yavaşlama yok. Avast free yi de denedim bilgisayarı çok kastı ve hiç hoşuma gitmedi..
dkc' Alıntı:Sessiz sedasız çalıştığı, uyarı vermediği doğru. Uyarı vermesi için önce tehlikeleri tespit edebilmesi gerekir. Bende zamanında okuldaki bilgisayarıma kurdum ve uzun bir süre kullandım. Uyarı vermemesinden şüphelendim ve kaldırıp yerine avast kurdum. Sonuç: bilgisayarda bisürü virüs çıktıyıllardır okuldaki bütün bilgisayarlara avast free kuruyorum ve bugüne kadar yüzümü hiç kara çıkartmadı.
Bilgisayar kullanmaya başlayalı 16 sene oldu. Hangi dosyanın virüs olup olmadığını ayırt edebiliyorum, normal kullanıcılar ile bizi bir tutmayın lütfen. Antivirüslerin bize yaranmalarına gerek yok.halk' Alıntı:Bazı antivirüsler sırf yaranabilmek için her şeyi virüs olarak gösteriyor ve helal olsun bak diğeri bulamadı bu buldu dedirtiyor.
İnternetten bir program ve **** dosyasını ya da ***** dosyasını indiriyorum. Adam tutmuş *****'e virüs muamelesi yapıyor.