microsoft security essentials kullanan var mı?

Kodla Büyü
hocam bedava kullanacaklarınız içinde en iyisi diyebilirim.key derdi aktivasyon derdi yok.nod 32 gibi göstermelikte değil.işletim sistemini orjinal yap ve bunu kur.usb security disc i de kurduktan sonra klolay kolay sıkıntı yaşamazsın

beril85' Alıntı:
İnternetten indirip kullanabileceğiniz hafif bi antivirüs.Sizce nasıl fikri olan var mı?
Kesinlikle hafif bir antivirüs. Sistem kaynaklarını çok az kullanıyor. Yalnız silme işlemi yavaş. Ayrıca virüs gözünüzün içine sokulana kadar virüsü silme girişiminde bulunmuyor. Virüsün bulunduğu klasörlerde gezerseniz ancak o zaman siliyor. Her virüsü silmede başarılı değil. Ama sisteme aşırı zarar veren virüsleri alt etmeyi biliyor. İşletim sisteminizin orijinal olmasına gerek yok, orijinal görünümlü korsan olsun yeter:D Genel olarak ücretsiz olan tüm antivirüs sürümlerinden daha iyi.

Bayağı bir zamandan beridir kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Güncellemeleri kendisi otomatik olarak yapıyor. :++:

mostwanted' Alıntı:
hocam bedava kullanacaklarınız içinde en iyisi diyebilirim.key derdi aktivasyon derdi yok.nod 32 gibi göstermelikte değil.işletim sistemini orjinal yap ve bunu kur.usb security disc i de kurduktan sonra klolay kolay sıkıntı yaşamazsın

:+1: :+1: :+1:

Bende okuldaki tüm bilgisayarlarda bu yöntemi kullanıyorum ...

Mic. Sec. Ess. + Usb Sec. Disc iyi seçim :)

Bende okulda kullanıyorum. Haftada bir güncellemesini yapıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkarmadı. Kendi bilgisayarımda dahi kullanıyordum, iki hafta önceye kadar. Fakat ttnet limitsiz internet kullanıcılarına mcafee antivirüs Plus verdi 1 senelik lisansla onu kullanmaya başladım. Arada fark yok

Ben de kullanyıorum 1 yıldan fazla zamandır. Fena değil. Ancak virüs silmede yavaş. Takılıyor bazen. Yine de eyi:)

usb virüslerine karşı çok başarısız. Okuldaki bilgisayarlara kurduğumuzda okuldaki bilgisayarlarımız bir hafta dayanamadı. flash belleklerden virüsleri yedik.. bilgisayar dondu kaldı.. usb guard falan kurduk ama yetmediydi..

sonrasında kaspersky lisanslı antivirüslere geçince derdimiz çözüldüydü..

Okul gibi herkesin flash belleğini taktığı ortamlarda kullanılması iyi olmaz.. evde kullanılabilir. flash belleğiniizi falan bilir ona göre kullanırsınız

iyi çalışmalar

Dediğiniz gibi hafiflikten dolayı kullanılabilir. Atom işlemcili bilgisayarlar için ideal.

betelguese' Alıntı:
usb virüslerine karşı çok başarısız. Okuldaki bilgisayarlara kurduğumuzda okuldaki bilgisayarlarımız bir hafta dayanamadı. flash belleklerden virüsleri yedik.. bilgisayar dondu kaldı.. usb guard falan kurduk ama yetmediydi..

sonrasında kaspersky lisanslı antivirüslere geçince derdimiz çözüldüydü..

Okul gibi herkesin flash belleğini taktığı ortamlarda kullanılması iyi olmaz.. evde kullanılabilir. flash belleğiniizi falan bilir ona göre kullanırsınız

iyi çalışmalar
Bencede hafif bir AV ama gerçekten çok hafif.İnternet bağlantısı olmayan üçüncü sınıf öğretmeni arkadaşta olabilecek tek virüs USB virüsleridir.Bir ay önce formatlamış olduğum bu sistem microsoft security essentials kurulu idi ve sıklıkla donuyordu...
Microsoft security essentials ı UNiNSTALL edip Avira FREE kurdum;
C sistemini tarattığımda taramanın % 40 ında 5 virüs gördüm.Gerisini 3. sınıf öğretmenimize hayırlı olsun diyerek devrettim.
BUgün öğle sonu rastladığım bu durum, USB virüslerinin ne kadar gelişmiş olduğunun göstergesidir.

Ben iki bilgisayara kurdum fakat bilgisayarları çok kasıyor. Virüsleri buldu sileyim derken dondu kaldı. Birkaç defa donup kalınca bana bir hayrının olmayacağını anladım ve kaldırdım. Kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Hızlı bilgisyarda olabilir ama okulda tavsiye etmiyorum. Birde Anti virüs testlerinde hep sonlarda gözüküyor. Sistemi çok kasıyor. Virüs silmesi çok uzun sürüyor.

Geri