B beril85 Site Gezgini Mesajlar 75 22 Nisan 2013 #1 Tahtada yüklü microsoft security essential varken üstüne başka antivirüs çalışır mı?
ziyaunal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 806 22 Nisan 2013 #2 aganın antivirüsü üstüne antivirüs olur mu
AKADEMİA Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,396 22 Nisan 2013 #3 Hocam denemedim ama muhtemelen tahtada da bilgisayardaki gibidir. Bilgisayarda Micosoft Essential varken Kaspersky kurmayı denedim, Essentialı algıladı ve önce onu kaldırdı sonra kendi işine devam 8)
Hocam denemedim ama muhtemelen tahtada da bilgisayardaki gibidir. Bilgisayarda Micosoft Essential varken Kaspersky kurmayı denedim, Essentialı algıladı ve önce onu kaldırdı sonra kendi işine devam 8)
S steautr Aktif Üye Mesajlar 114 22 Nisan 2013 #4 nod32 ile birlikte tahtalarda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.
B beril85 Site Gezgini Mesajlar 75 22 Nisan 2013 #5 acaba avira yada avast free gibi hafif programlarla sıkıntı yapar mı?
A AsilTurk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 465 22 Nisan 2013 #6 steautr' Alıntı: nod32 ile birlikte tahtalarda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla ... +1
steautr' Alıntı: nod32 ile birlikte tahtalarda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla ... +1
Savunan Adam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 416 23 Nisan 2013 #9 steautr' Alıntı: nod32 ile birlikte tahtalarda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla ... hocam ben kurmayı denedim ama hata verdi. sizde nasıl kuruldu? merak ettim.
steautr' Alıntı: nod32 ile birlikte tahtalarda kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla ... hocam ben kurmayı denedim ama hata verdi. sizde nasıl kuruldu? merak ettim.
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,790 3 Mayıs 2013 #12 mse+kasperky : çalştı yanlız kaspersky tek başına bile olsa deepfreeze kurulumunu engelliyor.