merhaba arkadaşlar. araba olayından sonra şimdi de sıra sağlık sorunlarımda..malesef kendimi hiç iyi hissetmiyorum. belki aynı sorunları yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir ne olduğu hakkında fikir verebilir bana. senelerdir kendimi bildim bileli midem problemlidir benim. dışarıda yemek yemek filan işkenceye dönebiliyor, midem ağrıyor şişiyor vs. ama önemsemiyordum. ekim ayında birden göğüs kafesimde ağrılar oluşmaya başladı, ben üşüttüm zannettim sağlık ocağına gittim doktor ilaç verdi. eve gittiğimde ilaçların bilgilerini okurken mide ilacı olduklarını farkettim, ertesi gün tekrar gittim aynı doktora neden mide ilacı verdiniz dedim, o ağrı mideyle alakalı dedi. endoskopiye gerek yok 1 ay kullan dedi. ben de öyle yaptım ve ağrılarım geçmişti ama yine de araştırma hastanesinden endoskopi için gün almıştım 17 şubata.. ocak ayında tekrar baş gösterdi ağrılar. 15 tatilde ankaraya gittiğimde arabayla ilgili sıkıntılar vs derken ağrılarım korkunç boyuta geldi, midemden ziyade yemek borum ağrıyor, sanki üzerine birisi basıyor gibi sıkıştırıyor beni..ilaç da içsem fayda etmiyor, gece ağrıyla uyuyorum sabah ağrıyla uyanıyorum. ankarada olduğum için endoskopimi de yaptıramadım, günlerdir içim içimi yiyor. dün devlet hastanesine gittim 14 gün sonraya gün verdiler endoskopi için, o kadar bekleyemem gibi hissediyorum. eğildiğimde midemde sıkışma, yemek borumda yanma, ne yesem aynı şey.yutkunmamda da problem var sanki bişey takılıyomuş gibi oluyo boğazıma..ppöfff kahve içemiyorum bütün gün midemi ağrıtıyor, asitli şeyler içemiyorum midemi şişiriyor, taze sıkılmış portakal suyu bile aynı etkiyi yapıyor...çok korkuyorum ya..acaba basit bi gastrit reflü filan mı yoksa başka şeyler de olabilir mi kii..bu tarz teşhisi konmuş bi mide rahatsızlığı olan var mı aranızda???? :cry: :cry: