mikrofon sorunu

Kodla Büyü

guilty23

Site Gezgini
arkadaşlar daha önceleri kullaklarımızın kablosu küçük diye ön paneldeki ses girişlerini anakarttan kablolarını takarak aktif ettim. sonra mikrofon ihtiyacı ortaya çıkınca bu ön paneldeki mikrofonu ne yaptıyam çalıştıramadım. Ama daha önce ön panelini aktif etmedigim pcinin arka panel ses girişleri ve mikrofon girişleri çalışırken bu ön paneli aktif olan pcnin arka planlarını bir türlü aktif edemedim sürücüyü yeniden yükledi mkaldırdım felan filan bir türlü yapadım. anlayacağını ön taraftaki ses girişleri aktif ken pasif arkayı da aktif yapmak istiyorum

Anladığım kadarıyla iki mikrofon girişininde aktif olmasını istiyorsunuz.Birincisi dediğiniz gibi anakartta iki mikrofon girişinide bağlamanız lazım.
İkincisi power supply gücünüzün(watt ile belirtilen)yeterli olması gerekir.
Üçüncüsü bunları sağladığınızda iki aygıtında çakışıp çakışmadığını kontrol etmeniz gerekir.

ikisi aynı anda aktif olmasada olur sadece arkadakini aktif etmek istiyorum ama arka panelde mikrofon çalıştıor ses çalışmıyor. bu sefer önü aktif ediyorum önde mikrofon çalışmıyor ses çalışıyor bayagı karışık bir durum. ön paneldeki sesleri anakarttan aktif etmeseydim arkası sorunsuz çalışacaktı çünkü aynı kasada hiç müdahale edilmemiş sistemde sorunsuz çalışıyor. arka taraftan ses yok mikrofon var anlayacagınız sesi aktif edemiyorum saygılarımla

Geri