Milli Eğitim Bakanlığının Türkçe Öğretmenlerine İhtiyacı Yok

Kodla Büyü

aringosa26

Aktif Üye
Flaş Flaş Flaş Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer bugün şöyle bir açıklamada bulundu: "Nasıl çocuklar bilgisayar öğrenip geldikleri için bilişim teknolojileri öğretmenine ihtiyacımız olmadıkları gibi, ben bugün farkına vardım çocuklar aynı zamanda Türkçe dilini de konuşmuş bir şekilde geliyorlar, bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığının Türkçe Öğretmenlerine de ihtiyacı kalmamıştır. Bundan sonra ağırlık Türkçe tasarım dersleridir, zaten bu dersler mevcut. Bu branşın öğretmenleri de tasarım derslerine ağırlık versinler"
Kamuoyuna duyurulur.

Hergün bi bomba...Güleriz ağlanacak halimize...Bakalım yarın neler duyacağız pardon bakanımız bu gece rüyasında ne görecek??? :puhaha: :puhaha: :puhaha:

hocam zaten 4 işlemide hemen öğreniyorlar bilgisayarda matlab programını kullanırlar gerek yok matematik dersine google da çeviri yaparlar yabancı dilede gerek yok, zaten koşup zıplıyorlar beden dersine gerek yok, zaten müslüman herkes gerisinide bir ilmihalden okurlar din kültürüde gereksiz, gözleriyle dağları tepeleri görebiliyorlar coğrafyaya gerek yok, tarihi internetten okurlar zaten, bilgisayar dersi külliyen gereksiz... ilkokullar neden açık kapatın..

tayinci42' Alıntı:
hocam zaten 4 işlemide hemen öğreniyorlar bilgisayarda matlab programını kullanırlar gerek yok matematik dersine google da çeviri yaparlar yabancı dilede gerek yok, zaten koşup zıplıyorlar beden dersine gerek yok, zaten müslüman herkes gerisinide bir ilmihalden okurlar din kültürüde gereksiz, gözleriyle dağları tepeleri görebiliyorlar coğrafyaya gerek yok, tarihi internetten okurlar zaten, bilgisayar dersi külliyen gereksiz... ilkokullar neden açık kapatın..

:puhaha: :cry:

Yürümeyi koşmayı topa vurmayı da biliyorlar o halde beden tasarımı derslerine ağırlık verilsin..

Arkadaşlar bilişim branş olarak bitmiştir artık maalesef..Bu bakan ana dersler için önemsiz demez diyemez..Öyle bişeyin ihtimali bile yok matematik dersi gereksizdir diyebilirmi. Derse dünya başına yıkılır ama bilişim dersi önemsiz diyebiliyor ve buna sadece biz tepki veriyoruz adamın umrundada değil muhtemelen haberide yoktur..Ben bize ne olacak onu merak ediyorum artık bişey yapılmalı..

aringosa26' Alıntı:
Flaş Flaş Flaş Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer bugün şöyle bir açıklamada bulundu: "Nasıl çocuklar bilgisayar öğrenip geldikleri için bilişim teknolojileri öğretmenine ihtiyacımız olmadıkları gibi, ben bugün farkına vardım çocuklar aynı zamanda Türkçe dilini de konuşmuş bir şekilde geliyorlar, bundan sonra Milli Eğitim Bakanlığının Türkçe Öğretmenlerine de ihtiyacı kalmamıştır. Bundan sonra ağırlık Türkçe tasarım dersleridir, zaten bu dersler mevcut. Bu branşın öğretmenleri de tasarım derslerine ağırlık versinler"
Kamuoyuna duyurulur.

arkadaşlar bu yazıyı facebook, twitter, msn gibi tüm sosyal ağlarda kişisel iletimiz olarak paylaşalım.

efecan1903' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

:++: :puhaha: :cry:

şarkı söylemeyi bilmeyen de yoktur sanırım...müzik tasarım dersleri istiyoruz :)

işin garibi tamam bilişim tasarım dersi olsun... Benim için farketmez bilişim öğreteyim de... nedir bu bilişim tasarım? Çocuklar bilişimi madem bilgisayardan öğreniyor peki biz hangi alanda kendimizi geliştireceğiz? Bilişim tasarım dersi kapsamına alınacak her program aslında bakanın mantığıyla bilgisayardan öğrenilebilir...

Bilişim tasarımı diye bir şey olacaını da sanmıyorum. Yavaş yavaş! bilişim teknolojileri öğretmenlerinin diğer öğretmenler, idareciler ve kamuoyu üzerindeki algısını değiştiriyorlar. Gereksiz ders, gereksiz öğretmen, zaten öğreniyorlar vs. Sonumuz iyi olacak gibi görünmüyor artık. Branşımızla ilgili olumlu gelişmeleri umut etmeyi çoktan bıraktım.Ne olacaksa bir an önce olsa da önümüzü görsek.

"fransaya gittim inanırmısınız 2 yaşındaki çocuklar bile fransızca konuşuyor"
bakanın durumuyla bu aynı

Hocam nereden okudunuz bu haberi ya da nerdeden izlediniz. kaynağı vermeniz mümkün mü acaba??

Google Translate ve İngilizce Sözlükler çıktığından bundan sonra İngilizce Öğretmenlerine ihtiyaç kalmamıştır...

ne geçmez bir ampülmüş kardeş... hele son birkaç gündür daha da çok yakmaya başladı...

ah keşke param olsaydı da ulusal 3 5 gazete de şu bakamayanı ti ye alsaydım... o zaman deme keyfime gider monitör üzerinde yumurta pişirirdim ( kulağı çınlayacasıca yaşlı bir müd baş yardımcısının bana atmış olduğu iftiraydı :P )

Bu çocuklar her şeyi biliyorlar zaten Milli Eğitim Bakanlığınada ihtiyaç yok eee böyle oluncada Milli Eğitim Bakanınada ihtiyaç yok... :!:

:++: Ömer Dinçer'in kararı doğrultusunda istiklal marşında değişikliğe gidildi. (Enginlere sığmam tasarım).

Arkadaşlar bence bilgi işlem grup başkanlığının başının altında çıkıyor bu kursiyer.net projesi ve bt derslerinin gereksiz görülmesi.Bakan daha dersin ismini bilmiyor sonuçta..Bilgilendirme yanlış yapılıyor..kursiyer.nete de gerek yok birçok görsel anlatım var int. oradan öğrenmek isteyen öğrenir.kursiyer.netin gereksiz olduğunu bakana duyurmamız lazım böyle bir kampanya adamların akıllarını başına getirir..

compteach06' Alıntı:
:++: Ömer Dinçer'in kararı doğrultusunda istiklal marşında değişikliğe gidildi. (Enginlere sığmam tasarım).

Arkadaşlar bence bilgi işlem grup başkanlığının başının altında çıkıyor bu kursiyer.net projesi ve bt derslerinin gereksiz görülmesi.Bakan daha dersin ismini bilmiyor sonuçta..Bilgilendirme yanlış yapılıyor..kursiyer.nete de gerek yok birçok görsel anlatım var int. oradan öğrenmek isteyen öğrenir.kursiyer.netin gereksiz olduğunu bakana duyurmamız lazım böyle bir kampanya adamların akıllarını başına getirir..
evet orda fazla kaşınan birilerinin olduğu kesin .
not: şerefliler ve namuslular ve haysiyetliler hariç.

Geri