milli eğitim sayfası

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlarlar il ve ilçe milli eğitim sayfalarını açmaya çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.tarayıcım ie9...
---------------------------
Internet Explorer Tarayici Versiyonunuz "7"dir. Bu site Internet Explorer 8 ve ustunde goruntulenebilir. Eger Internet Explorer 8 ve �zeri kullandiginiz halde bu hatayi aliyorsaniz Uyumluluk Gorunumunu degistiriniz
---------------------------

ne yapmam lazım

Aynen orada yazanı yapmanız lazım. Eğer tarayıcınız zaten ie8 ve üstü ise adres çubuğunun sağındaki uyumluluk görünümü düğmesini kapatın.

bende de aynı uyarı var uyumluluk görünümünü değiştirdim ama uyarı devam ediyor müdür yard bilgsları da aynı

Resimde gösteriyorum hocam yeşil renkli çerçeve ile:

Ekli dosyalar

• uyum.jpg
    uyum.jpg
    44.6 KB · Görüntüleme: 2,228
araçlar-geliştirici araçları-devre dışı bırak-komut dosyası...

kendimce böyle bi yol buldum..ama diğer önerilere de açığım.

Aynı sorunu müdürün bilgisayarda ben de yaşıyorum ie 7 den 8 ya da 9 a yükselteceğim zaman hata veriyor.
O yüzden ie 7 de aşağıdaki yöntemi uygulamaya kalktım ama "geliştirici araçları" menüsünü bulamadım.
hakanx280' Alıntı:
araçlar-geliştirici araçları-devre dışı bırak-komut dosyası...

kendimce böyle bi yol buldum..ama diğer önerilere de açığım.

ya da daha farklı yöntem uygulayan var mı? Varsa söylerse sevinirim... :?

mozilla firefox ta sorun yok.

e-okul
mebbis hariç

diğer tüm internet işleri için firefox'a yönlendirin.

Arkadaşlar aynı sorun bizim mdr yard bilgisayarındaki ie'da da var. İe8 yükledim sorun devam ediyor ie 9 da yüklesem devam edecek sanırım sorunun çzümü konusunda bilgisi olan arkadalar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen?

north' Alıntı:
Arkadaşlar aynı sorun bizim mdr yard bilgisayarındaki ie'da da var. İe8 yükledim sorun devam ediyor ie 9 da yüklesem devam edecek sanırım sorunun çzümü konusunda bilgisi olan arkadalar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen?

araçlardan uyumluluk görünümü seçilidir sizde. seçimi kaldırın tarayıcıyı kapatıp tekrar açınız.

Geri