Arkadaşlar pekçok hatalı uygulama var ama bakanın konuşması için ona destek olmanızı beklerdim sizler genç ve mantıklı düşünen adamlarsınız,
tamamını izlemedim o yüzden kaçırdığım birşey varsa söylerseniz sevinirim ama
4,30 ile 5,30 arasında adam diyorki,
öğretmen hakkariye atanıyor daha stajyerken 1 hafta içinde Ankara'ya, Muğla'ya, İzmir'e görevlendiriliyor ben buna müsade etmiyeceğim diyor bunun nesine kızdığını birisi bana da anlatsın.
Pekçok başlıkta Bakan'a defalarca kızmışımdır bu forumun neredeyse tamamı benim iktidar yanlısı bir kişi olmadığımı bilir
hatta mfk nickli bir arkadaş bir yorumum üzerine "ne yaptın hocam birde bana ağır konuşur derler" demişti ama bakanın söylediğine katılıyorum özellikle Ankara ve büyük illerde ortalık dersten kaçmak, doğudan kaçmak için görevlendirmeyi kullanan meslektaşlarımızla dolu bu doğru değil insanca bir hareket değil.
Bakanın başından beri görevlendirmelerden kastı bu ama malesf bazen Eğiticiler bazen okul formatörleri görevlendirme iptal deyince üstüne alınıyor vay nasıl iptal olacak diye bende defalarca analtmaya çalıştım adamın ne sizden ne benden haberi var bakanın derdi
* eş dost torpili ile okuldan kaçıp ilçede yıllardır takılanlarla,
* eş dost torpili ile kaymakamlılklarda, il ve ilçedeki müdürlüklerde mesai geçirenlerle(bu forumda defalarca beni zorla kaymakamlıkta görevlendirecekler ne yapayım dendiğini gördük Allah Hakkı için gidin ilçenizdeki öğretmenlere full ek ders okul yerine kaymakamlıkta 8-5 kim çalışır deyin bakın nasıl işkur sırası gibi sıra oluyor önünüzde)
* mardinde göreve başlayıp okulunu hiç görmeden çankayada öğretmenlik yapanlarla
bunlar doğru şeylerdir demeyin lütfen.