Milli Yas

Kodla Büyü

sahininces

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Soma'da yaşamını yitiren madenci kardeşlerimize Allah(c.c) den rahmet niyaz ediyorum.Tüm yakınlarının ve milletimizin başı sagolsun... Arkadaslar dualarımızı seferber edelim.
Kurtarılmayı bekleyen madencilerimiz sag salim sevenlerine, yakınlarına kavuşurlar inşaallah...

Allah yardımcıları olsun, vefat edenlere rahmet eylesin, kalanlarına sabır, yetkili ve sorumlulara da akıl fikir versin inşallah.

ölenlere allah rahmet etsin yakınlarına allah sabır versin.
ama bu kadar sorumsuzluğu kabullenemiyorum. Allah bizlere akıl fikir basiret versin

allah rahmet etsin. Madencinin kaderi ölmektir diyenler gibi düşünenlerden değilim. İşçinin ve emekcinin yanındayım.
bir daha böyle kazalar inşallah olmaz.Önlemler alınır

Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin. birilerinin sorumsuz sorumluları Rabbim'e havale ediyorum

Bu acıyı maalesef duyarlı insanlar hissediyor. Milli yas ilan edilmeli. resmi rakamlara göre 201 resmi olmayan rakamı telafuz bile etmek istemiyorum. tabi ki bizim memlekette sayı önemli değildir yas ilan edilmesi için, ölenlerin kimliği önemlidir. bazıları birilerinin annesi eceli gelerek öldüğü halde yas ilan edip televizyon programını iptal etti. bakalım aynı hassasiyeti madencilerimiz için gösterecek mi merak ediyorum.

söylenecek çok şey var aslında ama birileri yine siyaset yapmayın diyecek. tek söyleyebileceğim Allah geride kalanlara sabır versin. Sorumlu kimse de cezasını versin...

Geri