Mini Projeksiyon Önerisi

Kodla Büyü

cagdasca

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba, tecrübe ve fikir ihyacım var.

Okula projeksiyon almayı planlıyoruz. Ancak piyasa yer alan eski tip projeksiyonların lamba ömürleri 3000 saate kadar.

Yeni çıkan minik projeksiyonlar var. Fiyatı 700 TL civarı, avuç içine sığıyor, 2m yakın görüntü oluşturuyor.

Bu cihazlardan kullanan var mı? Önerir misiniz? Yoksa bunlara hiç bulaşma eski tiplerden al geç mi dersiniz?

Ottoman PK 201 diye bir model buldum; 700 gibi fiyatı var.

Hocam o dediğin Optoma Piko PK-201 olmasın. Ben bu markayı kadıköy'de bir yerle görüştüm. Piyasada önerebileceğimiz bir marka dediler. Ürünün distribütörüyüz dedi eleman. Fiyat olarak da 380$+KDV sanırım.

Görüntü kalitesi hk. bilgisi olan var mı?Sınıf ortamında aydınlık ortamlarda nasıl acaba? :?:

Hocam ben goruntu kalitesinin iyi olmadıgını duydum ama kullanmadım,

kullanan bir ogretmen arkadas soylemisti marka aynı mı bilmiyorum,

ama o ufak olanlardan bahsetmişşi.

bakanlığın yeni projesine göre en küçük köy okuluna bile en az 8 projeksiyon gelecek.Projeksiyona para harcamak ne kadar mantıklı bilmiyorum? Gerçi 3 sene içinde olacak bir proje ama bu proje benim elimi kolumu bağladı...Bir şeyler yapmak istiyorum lisede ama bu yıl içinde sistemi yenileyecekleri aklıma gelince vazgeçiyorum

Bu tip projelerin alana yayılması uzun süre alıyor. Ayrıca her sınıfta projeksiyon takılı duracağına; 3 ade netbook 3 adet bu ufak projeksiyonlardan oldumu işlem tamamdır. Sunum yapacak olan netbook ile projeksiyonu alıp derse gider. Sonrasında BT öğretmenine teslim eder. Benim aklıma yatıyor ancak performansları nasıl onu test etmek lazım.

Ben de alıcam . Bilen yazsın lütfen özellikle acer k 11.

Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar; Optoma pk 201 modeline bakıyorum bende.

Kullanan olmadı mı bunlardan hiç?

Genel Özellikler
•70 " (178cm) görüntüyü cebinize sığdırın !
•28MB Dahili bellek. 32Gb kadar Micro SD kart yuvası ile medya oynatıcı bellek desteği

•Örnek Uygulama Alanları
PowerPoint ® İş sunumları
Fotoğraf slayt gösterileri
film ve video klipleri görüntüler:
•Aşağıdaki aygıtlara uyumludur.
Dizüstü bilgisayarlar, Netbook'lar, Akıllı telefonları, iPod ® & iPhone ®, mobil telefonlar, dijital kameralar ve mobil oyun cihazları,(inc PSP3000)
Teknik Özellikler

•Işık Gücü (Lumen) -
•Çözünürlük DPI 854 X 480 (16:9)
•Kontrast Oranı 2000:1
•Lamba Gücü (Watt) LED (RGB)
•Lamba Ömrü (saat) 20,000 saate kadar
•manual zoom -
•Dijital Yamukkenar(Keystone) -
•Fan gürültüsü (dB) -
•Video uyumluluğu
AVI,MOV,MP4,3GP,AVI MPEG4,AVI Xvid, Maks Çöz.720X480 30fps veya 720x576 25fps
AVI MJPEG, Maks Çöz. 640X480 30fps
•Girişler
VGA/USB/MINI HDMI/KOMPONENT GIRIŞI
•Çıkışlar
3.5mm Audio Mini Jack
•Kablosuz Bağlantı Yok
•Bütünleşik Hoparlör 0.5W Speaker
•Uzaktan Kumanda -
•Boyut 117.7mm (L) x 60.6mm (W) x 16.6mm (H)
•Ağırlık (G) 159 g (Batarya Dahil)
•Satış Garanti Süresi (ay) 24

Uzaktan KumandaYok
Girişler1 x Mini HDMI
USB
Garanti Süresi24 Ay
ÇıkışlarAnalog+Digital
ÇantaYok

cagdasca hocam aldın mı bu cihazdan memnun musun?
Başka kullanan var mı arkadaşlar? Bana da soruyorlar ama fikrim yok fazla bu konuda

arkadaşlar yakın zamanda bende böyle br araştırma içerisindeydim...acer k11 ile lghs201 arasında tercihimi acer k11 den yana yaptım. okulumuza 2 tane alındı. kullanılacak alan çok geniş olmadığı sürece görüntü kalitesi gayet tatmin edici... üstelik perde kullanmamama rağmen... lg tercih etmeme nedenim ses çıkışı olmasına rağmen kullanan bi tanıdığın ses problemi yaşaması oldu. Görünti kalitesinin farklı ışık güçlerinde karşılaştırmasını yapan resimleri bulabilirsiniz forumlarda var... kısacası ben aldım 2 gündür denemeler yapıyorum kdv indiriminden yararlanarak aldım iyikide almışım... Tavsiye ediyorum..

Geri