minik dev

Kodla Büyü

ikranur

Site Gezgini
karalama-1
bugünlerde zor uyanıyorum,
sanki attığım her adım yeri göğü inletiyo,
kabıma sığamıyorum
ne kadar kovsam da lanetli düşünceleri aklımdan izi kalıyo,
ne kadar savunsam da kendimi gardım düşüyo,
sigara dumanın havaya karışması kadar görünmez yaşıyorum hayatı,
tabii bu yaşamaksa...

için kararmış
ne desek nafile
böyle yaşanmaz hocam
dikkat et kendine...

inletiyo, kalıyo, düşüyo... konuşma dili yerine yazı dili kullanılsa daha iyi olacakmış.

alıp başımı gitsem buralardan
kurtulabilirmiyim acaba diye bir soru geliyormu hocam aklınıza
bazen buda çözüm olmaz gibi geliyor bana zaten hepsi bu başın içinde değilmi

olcaysahan' Alıntı:
soru eklerini ve dahi anlamındaki "da" yı ayrı yazsanız daha iyi olacakmış hocam.

filyas' Alıntı:
olcaysahan' Alıntı:
soru eklerini ve dahi anlamındaki "da" yı ayrı yazsanız daha iyi olacakmış hocam.
süpersin hocam ne den bu kadar kafan bunalmış şimdi anladım bence bu kadar ciddiye alma
herşeyi nasıl olsa anlaşmıyormuyuz gevşe rahat ol biraz önce kendine bir kahve yap otur şöyle bir
beynindeki olumsuz lukları boşalt ama önerilerin dikkate almaya çalışacağım bundan sonra

tamam hocam ben de senin önerilerini dikkate alacağım. güzel Türkçemiz...

hocam farkettimde ne garip dimi siz başka bir mekan ben başka bir mekanda olammıza rağmen!
ne kadar mutlu oldum şimdi bunları paylaştık ve mutlu olduk bakın mutlu olmak için aslında hiçbir şeye gerek yok
sizden allah razı olsun mutlu günler diliyorum size herşey gönlünüzce olsun

Yaşamak ne kadar güzel görüyor musunuz hocam. Ben sizin şiirinizi önemseyip dil yönünden kritik ediyorum. Akabinde siz bende huzursuzluk olduğunu düşünüp bana bazı tavsiyelerde bulunuyor ve eleştrilerimi dikkate alacağınızı söylüyorsunuz. Ben de size hak vermekle birlikte, konuşma dilinde benim de çok önemsemediğim ancak yazı dilinde önemsenmesi gerektiğini düşündüğüm dilin kullanımıyla ilgili bir kişinin daha artık daha dikkatli olacağının sevincini yaşıyorum. Devamında siz benim için, tanımadığınız biri için en içten dileklerinizi bildiriyorsunuz. Şu an aynı dilekleri ben de sizin için bildiriyorum hocam. İyi günler...

Geri