missing operating system ... hatası

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet arkadaşlar yine ben ve yine bir sorun :(

bu aralar tüm bilgisayarlar benimle savaş halinde, sorun çıkartmadan duramıyorlar.. Neyse sorun şu ki, Deepfreeze'i tarihe gömmenin zamanı çoktan gelmişti, ben de Drive Vaccine programını deneyeyim, beğenirsem onu kurarım diye düşündüm. Laptop'a kurdum programı, oraya kadar bir sorun yoktu ama resetledikten sonra bilg. tekrar açılmadı.

Açılışta önce " Loading baseline.." uyarısı veriyor, sonra da " Missing Operating System" deyip orada kalıyor.. İnternetten bulduğum çözümleri uyguladım ama fayda etmedi. Format atmadan çözebilir miyim?

Hocam format DV problemini çözmez. başlangıcta home tuşuna basııp şifrenizi girip uninstall deyip silecksiniz DV i. Deneyin yeniden dönün

hocam çok teşekkür ederim :)

programı daha önceden kullanmadım, internette o kadar aradım hiç biryerde doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Cahillik, gerçekten kötü şey.. bir dakikalık şey için bir saattir uğraşıyorum... Tekrar teşekkür ederim...

Bu arada ben nerde hata yaptım acaba programı kurarken ?

ergin_tastan' Alıntı:
Hocam format DV problemini çözmez. başlangıcta home tuşuna basııp şifrenizi girip uninstall deyip silecksiniz DV i. Deneyin yeniden dönün
hocam aynı sorun bende de var dediğiniz gibi sildim ama tekrar kurmam gerekiyor ve aynı hatayı (Missing Operating System) tekrar vercek ne yapmam gerekiyor programı kurabilmek için

bende aynı hata oluyor. bankanın gönderdiği bilgisyarlara xp ile kurulum yapıyorum, kurulum bittikten sonra programları da sorunsuz kuruyorum. bilgisayardan format cdsini cıkartıp yenıden başlatınca bilgisayarı bu hatayı veriyor. netten arastırdım, fakat verilen çözüm yolları işe yaramadı ne yapılırkı bu sorunun çözümü için?

Geri