ML-1610 YAZICIM VAR.20 ÇIKTI ALDIKTAN SONRA ISINIYOR VE...

Kodla Büyü

htepeliakin

Site Gezgini
ML-1610 YAZICIM VAR.20 ÇIKTI ALDIKTAN SONRA ISINIYOR VE YAZILARI SOLUK ÇIKARTIYOR VE ÇOK ISINIYOR. NE YAPMALIYIM.ÇIKTI ALAMIYORUM YARDIM EDİN...

hocam bende aynı yazıcıyı kullanıyorum. bu yazıcılarda galiba ısınma problemi var. aynı problemleri bende yaşıyorum. 15-20 sayfa alınca ısınıyor ve silik çıkarmaya başlıyor. bu durumlarda ben toneri çıkarıp biraz sağa sola sallıyorum. böyle yaptıktan sonra tekrar düzgün şekilde yazmaya başlıyor.

bende de benzer sorun var. fazla sayıda 50 civarı çıktı aldıktan sonra aşırı ısınıyor ve hata verip hiç çıktı vermiyor. Bi süre dinlendirdikten sonra 1-2 sayfa ancak çıktı alabiliyorm ve yine hata veriyor

sayın hocam sizin yazıcı eskimi eğer eskiyse bi bakım yaptırın ondan sonra bi daha bir bakın

Allah Allah sayın hocalarım enterasan ya. Benim gördüğüm 50 tane 1610 makine varsa birinde böyle problem çıkmadı. Bilgisayarcı arkadaşımda sürekli satıyor daha 1 tane döndüğünü görmedik. Hatta geçen yalan olmasın bir makinada 200-210 sayfa kendim bastım bana mısın demedi :shock: :?

Şans mı desek kronik mi desek çözemedim ben bunu :oops:

Hürmetler

yazıcının ısınması normaldir. toner tozunu kağıt üzerinde eritebilmek için ısınması gerekir. bu işler birazda şans işi ama ev tipi küçük yazıcılar fazla iş yüküne gelecek yazıcılar değil. ya kağıt sıkıştırır ya hata verir.

Geri