MNG Kargo tableti almaya gelmiyor

Kodla Büyü

alfa156

Site Gezgini
Nerdeyse 10 gün oldu arıza talebini oluşturalı, 2 defa aradım neden gelmiyorsunuz diye, ayrıca okul şehir merkezinde hatta çarşının ortası sayılır ama hala kurye gelmedi :verymad: :verymad: Bu durumda ne yapılabilir? 444 7 555 i arasam ilgilenirlermi sonuç çıkar mı? Kendim götürmek istemiyorum çünkü bu o adamların işi

geçen sene ben de aynı sorunla karşılaştım. ilçeye gelip okula uğramadan gidiyorlardı. en sonunda adamın cep telefon numarasını buldum da öyle getirttim

Bu konularda hata esasen anlaşmaları yapan yetkililerde ve o anlaşmalara dair bizleri net olarak belgelerle bilgilendirmeyenlerde.
Anlaşma metnine koyarsın kuralı yerine getirilmediğinde ise izlenecek yolları ve uygulanacak cezai müeyyideleri bildirirsin okullara, okul yetkilileride uyulmayan durumlarda tutanağını tutar ve işleme koyar.

O durumda nasıl koşa koşa geleceklerini hepimiz görürüz.

Tabi kendimizi de eleştirmemiz gerek birazcık. Emek olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz ama evrak üzerinde hak arama noktasında çok zayıfız. Geçen sene vesteli bir türlü okula getirememiştim baktım olmayacak tutanak tutup arızaya ilgili sürede müdahale etmediğiniz için şu yaptırımlara tabii olacaksınız dediğimin ertesi günü geldiler okula.

Hasılı tepeden başlamak üzere yaptırımsal kaideleri uygulamayı öğrenmemiz ve buna yönelik tedbirleri baştan almamız bu sorunların çözülmesinin tek yolu.

Arkadaşlar tabletleri almaya gelmiyorlar bizde de. Telpa yı arasam sonuç alır mıyım? Telpa nın numarası var mı nereyı arayacam?
siz arızlı tabletler için ne tür işlemler yapıyorsunuz?

Gelmemek için direniyorlar ama kusura bakmasınlar Mng firmasının anlaşması böyle ve kapıdan aldıkları için ekstra para alıyorlar. Yani gelmek zorundalar. Siz de direnin ve gerekli yerlere şikayetlerinizi yapın. Mng.nin genel merkezine şikayette bulunun, bimere yazın ne bileyim gerekli yerlere bildirin. Geçen yıl ben de tartışa tartışa getirtiyordum. Keyfi değil sonuçta ve ben götürmek zorunda değilim.

sadbt' Alıntı:
Arkadaşlar tabletleri almaya gelmiyorlar bizde de. Telpa yı arasam sonuç alır mıyım? Telpa nın numarası var mı nereyı arayacam?
siz arızlı tabletler için ne tür işlemler yapıyorsunuz?
hocam sen götürme. gelsin işelrini yapsınlar. tablet başına para alıyorlar.sen 444 7 555 fatih hattını ara bildir. onlar ulaşılrar. ayrıca telpa müşteri hizmetleri 0212 371 15 00

Ben bu sorunu geçen sene yaşadım şimdi de yaşıyorum. Aramadığım yer kalmadı hem de defalarca. Telpa, meb ankara, fatih hattı, mng genel merkezi, il milli eğitim aklınıza ne gelirse hepsini aradım hem de defalarca ve defalarca aradım ama yok yok yok. Gerekeni yapacağız diyorlar ama hiç bir şey olmuyor...Trajı komik

Bizde de tabletleri öğrenci veya öğretmen götürüyor. Bu okulda göreve başladığımda kargo firması gelip almalı demiştim o zamanki idareci arkadaş öyle olunca sorun çıkıyor verin öğrenci kendisi götürsün kargoya deyince hiç uğraşmadım. PYBS'den arıza kaydı oluşturuyorum, kutulayıp veriyorum öğrenciye.

Ben mng nin sitesinden kurye çağırıyorum tıpış tıpış geliyorlar. Yine de gelmezlerse mng nin genel merkezine şubeyi şikayet etmenizi tavsiye ederim.

şubeyi merkeze şikayet etmiştim..
arkasından bölge müdür yardımcısıyla beraber CUMARTESİ günü aradılar adrese geldik diye.

Geri