Mobil hat sorgulama sistemi,

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SoftGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ee benim adıma kullandığım hattan başka bir hat daha görünüyo. turkcelle gidip kapattırayım da. birileri nasıl benim adıma hat açabiliyolar ki?

Kapattırırız da benim adıma telefon hattı açan benim adıma şirkette kurar borç ta yapar. hey allahım yaa al şimdi başına belayı.

karekedi' Alıntı:
Kapattırırız da benim adıma telefon hattı açan benim adıma şirkette kurar borç ta yapar. hey allahım yaa al şimdi başına belayı.
o zaman suç duyurusundada bulun hocam,
önce bir avukatla görüş istersen ama doğru yönlendiren bir klavuzla hareket et sıkıntı yaşayabilirsin onun yüzünden,

Bende de çıkmış fazladan aradım bayiye gitmeniz gerekiyor dediler etrafta üç kağıtçı kaynıyor!

Vınn kullanıyorsanız o olabilir hocam. Ben de ilkten bi şaşırdım turkcell de bi hattım görünüyordu. Sonradan aklıma vınn geldi baktım numaraya meğer o imiş.

Turkcell'de 2 hattım daha gözüküyor, biri vınn da diğeri ne acaba..

Bilgi için teşekkürler kontrol ettim kafam rahat. Acaba hesabımızın açık olduğu bankaları da görebiliyor muyuz varsa link paylaşırsanız çok makbule geçer
:)

kullandığım cep telefonu kendi üzerime değilse sorgulama yapamıyorum saçma olmuş.

bilisim-tef' Alıntı:
kullandığım cep telefonu kendi üzerime değilse sorgulama yapamıyorum saçma olmuş.
bence saçma değil.ozaman bilgi gizliliği ihlal edilmiş olur.üzerinize olmayan bi hattı da sanıırm zaten kısa zamanda taşımanız gerekiyo bu uygulama ile.bu uygulamanın onuda kapsayacağı söylenmişti önceden.

üzerine farklı hat cıkanlar, çıkan hattan haberi olmayanlar ilgili operatörlerini arasınlar ve hattıın çalındığını söyleyerek bayiye gidene kadar en azından dondursunlar hatlarını

ilyas33' Alıntı:
üzerine farklı hat cıkanlar, çıkan hattan haberi olmayanlar ilgili operatörlerini arasınlar ve hattıın çalındığını söyleyerek bayiye gidene kadar en azından dondursunlar hatlarını

Hocam o iş sakat. Hattın çalındığını söylerseniz ilerde o hat ile ilgili bir olumsuzlukta benim haberim yok diyemezsiniz. direk size hat sizinmiş hatta çalındığını beyan etmişsiniz gibi bir bahane önünüze getirilebilir.

bana 2 hat görüküyor aveada biri benim değil ne yapacağım nerelerede başvuracağım acaba?

solomonte' Alıntı:
bilisim-tef' Alıntı:

Başkasının üzerine kayıtlı olanı, neden kendi üzerinizde sorgulayacaksınız ki hocam? :) Hem bilmiyor musunuz kullandığınız hattın
sahibinin kimlik numarasını?

çünkü kendi üzerime kayıtlı hat yok. yani benim bildiğim, benden habersiz açılmış mı bakmak istiyorum e zaten sistem bunun için yapılmış peki ben nasıl bakacağım?

ayrıca kullandığım hattın sahibinin kimlik numarasını biliyorum da ben kendi üzerime hat var mı onu öğrenmek istiyorum.

BBNET
Geri