Mobil uygulamaların hayatımızdan çıkardıkları ?

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet arkadaşlar cep telefonu ve tablet kullanmayan bendenize bu konuda yardımcı olursanız sevinirim?
bu konuda bir araştırma yapma ihtiyacı doğdu,
en bilindiklerden ben başlayayım,

- hesap makinesi
- çalar saat
- harita
- takvim
- kol saati (ben takmıyorum şahsen, telefonum akıllı olmasada ancak takım elbisede aksesuar olarak takıyorum)
- el feneri
.
.
.
?
?

En önemli kayıp fotoğraf makineleri.
Bir de şunu farkettim ,evdeki bilgisayarımı kullandığım süre git gide azalıyor.

adadeniz' Alıntı:
Hocam telefon kullanıyon mu kullanmıyon mu?
birarti1' Alıntı:
evet arkadaşlar cep telefonu ve tablet KULLANMAYAN bendenize bu konuda yardımcı olursanız sevinirim?
birarti1' Alıntı:
- kol saati (ben takmıyorum şahsen, TELEFONUM akıllı olmasada ancak takım elbisede aksesuar olarak takıyorum)
eski tuşlu telefon kullanıyorum sayın hocam.

akıllı telefon yada sadece smart led tv'den internete girmek bazen evde bilgisayar var mıydı sorusunu akla getiriyor

Not defteri
Adres telefon defteri,
Sözlük,
Ev telefonu,
Walkman
Radyo,
Pusula,

Re: Ynt: Mobil uygulamaların hayatımızdan çıkardıkları ?

tenten' Alıntı:
Not defteri
Adres telefon defteri,
Sözlük,
Ev telefonu,
Walkman
Radyo,
Pusula,
Kol saati
Saat
çalarsaat
Takvim
Bilgisayar (en çok)
Radyo
Navi
Ajanda ve notdefteri
M P 3 çalar
Fotoğraf makinası
Flash bellek
☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Bunları daha az kullanıyorum

tenten' Alıntı:
Not defteri
Adres telefon defteri,
Sözlük,
Ev telefonu,
Walkman
Radyo,
Pusula,
konuyu açmakla çok doğru bir iş yapmışım,
geçen hafta 2 saat boyunca kafa yorduk sözlük aklımıza gelmemişti.

bu arada yeni nesil araçların uygulamalar aracılığı ile kontrol edilebilirliği var mı?
var mı x5 binen arkadaş deneyen arkadaş,

webteki videolar doğrumu bizimi yiyorlar emin olamadım.

Buzkırıcı' Alıntı:
akıllı telefon yada sadece smart led tv'den internete girmek bazen evde bilgisayar var mıydı sorusunu akla getiriyor
evet bazen hocam,

açıkcası bilgisayar öğretmeni olmasaydım eve masaüstü veya dizüstü bir bilgisayara şahsen ihtiyaç duymam.

En önemlisi hafızamızı aldı
Eskiden hafızamda tutabildiğimi şimdi okurken unutuyorum neredeyse

navigasyon cihazı
atlas, harita
her türlü depolama aygıtı
tarayıcı
ders programı çizelgesi
metre

Sizde durum basıl bilmem ama ben hafızamda bir sürü telefon numarası tutabilirdim. Şimdi ise saniyede unutuyorum. Ve aşırı unutkanlığım var. Sanırım bunlar akıllı telefon sebebiyle gerçekleşti :)

prizi olmayan duvarları hayatımızdan çıkardı. (( yok mu 3 gün şarjı gidecek telefon ? ) eskiden 3 gün giden cep telefonun bataryası ölmüş diyordum :(

samsung s4 mini var bende ilk akıllı telefonum ekranı hala büyük küçük ekranlı nokia x2 mi özledim tamam özellik olarak iyi ama telefon özelliğini kaybediyor.

birde sorum olacak. akıllı telefon mu yoksa eski telefonlar mı daha çok radyasyon yayıyor

06Davut' Alıntı:
prizi olmayan duvarları hayatımızdan çıkardı. (( yok mu 3 gün şarjı gidecek telefon ? ) eskiden 3 gün giden cep telefonun bataryası ölmüş diyordum :(

samsung s4 mini var bende ilk akıllı telefonum ekranı hala büyük küçük ekranlı nokia x2 mi özledim tamam özellik olarak iyi ama telefon özelliğini kaybediyor.

birde sorum olacak. akıllı telefon mu yoksa eski telefonlar mı daha çok radyasyon yayıyor

tahminimce yeni akıllılar,
herkes tuşlu telefon kullanırken SAR değeri diye bir değer kimse duymamıştı.
direniyorum akıllı telefon almamak için bakalım nereye kadar.

Geri