Mobilden e-okul hesabına giriş yapılamıyor???

Kodla Büyü

bahhele

Süper Üye
Süper Üye
telefonumda hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım mebbis üzerinden girdiğimde eokul da kullanıcı hesabım tanımlanmamış görünüyor. bilgisayarda tanımlanmış halde giriş yapabiliyorum ama telefonumdan bomboş bir ekran görünüyor. kullanıcı adı yok. bunu yaşayan varmı?

telefonumda hangi tarayıcıyı kullanırsam kullanayım mebbis üzerinden girdiğimde eokul da kullanıcı hesabım tanımlanmamış görünüyor. bilgisayarda tanımlanmış halde giriş yapabiliyorum ama telefonumdan bomboş bir ekran görünüyor. kullanıcı adı yok. bunu yaşayan varmı?
Mebbise E devlet şifresi ile giriş yaparsan tanımlanmış kullanıcılar görünmez. Mebbise mebbis şifresi ile giriş yaparsanız kullanıcı adınızı görürsünüz.

Mebbise E devlet şifresi ile giriş yaparsan tanımlanmış kullanıcılar görünmez. Mebbise mebbis şifresi ile giriş yaparsanız kullanıcı adınızı görürsünüz.
Ben hep e devlet kullanıyorum sorunsuz açılıyor. Mebbis şifresi ile girdiğimde şifre değiştir demesi ve şifrelerim beğenmemesi bezdirdi. Hep e devlet şifresi kullanıyorum o yüzden.

önceden hep e-devlet şifresi ile giriş yapıyordum hocam sorunsuz şekilde. yeni peydah oldu bu sorun. mobilde asla görünmüyor mebbis şifresi ile de giriş yapsam durum aynı

Geri