modüller ve yeni dönem ders yeterlilikleri uyumsuz

Kodla Büyü

emin1905

Site Gezgini
arkadaşlar birçok dersin yeterlilik te yer alan modül sayısıyla uyumsuz lütfen yardım ediniz.
yeterlilikte web tas.:12 modül, grafik anms. : 6 modül, sistem bakım ve onarım: 16 modül, ve programlama temelleri.
megep modüllerinde web tas: 10 modül, grafik anms:4 modül sistem bveonrm:7 modül
kimbilir belki başka alanlarla ilgilide sorunlar olabilir. Lütfen acil yardım. Plan ve zümreleri yetiştirmem lazım .

evet hocam bende bu noktada ne yapacağımı bilmiyorum. Mesela nesne tabanlı programlama 14 modül ama megep de o kadar modül yok. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? :?

Demek ki daha birçok derste aynı sorun söz konusu. Fakat burda yayınlanan yıllık planlar ve zümreler yanlış boşuna indiriyoruz sanırım.

ardakurak' Alıntı:
evet hocam bende bu noktada ne yapacağımı bilmiyorum. Mesela nesne tabanlı programlama 14 modül ama megep de o kadar modül yok. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? :?
Hocam megeptekiler zaten eski programda 12. sınıflara olan 4 saatlik nesne tabanlının modülleri. yenileri yok malesef :(

Modülü olmayan derslerde ders bilgi formlarında konu başlıkları bellidir o konu başlıklarına paralel ders anlatacaksınız arkadaşlar bunda zor bir şey yok. Geçen yıl programlama temellerinde yaptığımız gibi

hocam bu sene çerçeve programda değişikliğe gidilmiş ama yeni modüller yok piyasada halan. iki ders hakkında sana yardımcı olabilirim. programlama temellerinin modülleri zaten yoktu. sadece alt programlar olan son modülü metotlar olarak değişmiş. konu başlıkları aynı.

garifk animasyon dersinde çerçeve programdaki ilk 2 modülle verilen modüllerin ilk ikisi aynı. sadece isimleri değişmiş. asıl içeriği değişen kısım flash kısmı tamamen değişmiş.

ben de bu dertten muzdaribim. yeni modüller bu sene yayınlanmaz heralde. artık yardımcı kitaplardan netteki uygulamalardan, paylaşımlardan yararlanığ dersin içeriğini bu şekilde doldurucam...

Sanırım şu şekilde yapacam ders planını yeni sisteme göre hazırlayacağım ama konuları anlatırken megepteki modüllere göre anlatacağım. Çünkü megep bu kadar savsaklıyorsa sanırım fazla kafa yormaya gerek yok. Çünkü çok düşündüm gerekli çözümü bulamadım bende bu şekilde hazırlayacağım derslerimi.

Hadi geçen sene programlama temellerini müfredat yeni değiştiği için yetiştirilemedi, bu sene için mazeretleri ne acaba, çok merak ediyorum? Bir dersin modülünün hazırlanması nasıl iki sene sürebilir?

Geri