Modülleri ALAN okullara hangi MODÜLLER dağıtıldı??

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Modül olayı da fiyasko çıktı;bazı derslerin modülleri hiç yok özellikle 11. sınıfların modülleri hiç gelmedi bizim okula;10 . sınıflar da da bi çoğu eksik...paket programlar da word - powerpoint var EXCEL yok; BTT de donanım ve işletim sistemleri modülleri gelmiş;ağ temellerinden modüller yok;Temel elektronik HİÇ YOK...ama Mesleki gelişim modüllerinden 7 tanesi gelmiş...tuhaf bi durum..bunların planlamasını yapmak çok mu zor acaba!!??

hocam megepde yazılmamış ki modüller yazılmayan modülleri adamlar nasıl göndersin? Hiç modülü yazılmayan ders var hala

modülü yazılıpta yollamayan da bi çok modül var ama örneğin TEMEL ELEKTORNİk dersi-NESNE tabanlı PROGRAMLAMA dersi ayroca benim bildiğim paket programlarda word-excel-powerpoint modülleri MEGEPTE var okula yollananlarda EXCEL in modülü yok...Programlama temelleri keza 2 modül var 2 si yok ama bunların megep in sitesinde modülleri var...ha ayrıca megep sitesinde hiç konmamış modüller de var onların gelmesini zaten beklemiyoduk...

Bizde de aynı durum var. Rezalet bir iş yapılmış yine...

Mesleki Gelişimden Girişimcilik ve Çevre koruma mödülleri gelmiş. İnternet Programcılığı 5 gelmiş, 1-2-3-4 yok :mrgreen:

herhangi bir modülün gönderildiğini hiç duymamıştım daha önce.. bunları ilkokuldaki gibi kitap yapıp gönderseler ne olur.. bizim okula 9. sınıflardan kaldırılan bilişim teknolojileri ders kitabı geldi bende kursiyerlere dağıttım kitaplığa koydu... 1 sefere mahsus gönderseler şu modülleri yeter.. ben her sene öğrenciye dağıtır yine toplarım 3 sene gider..

bizede bir liste verdiler hangi modülleri istersiniz diye 2-3 modül anca seçebildik. zaten veri tab. organizasyonu dersi de kabala gidiyor bu sene hala 1 modül bile yayınlanmadı. modül işini bir rayına sokmayı beceremediler.

Arkadaşlar tüm okullara dağıtıldımı modüller... Bizde modülleri seçip göndermiştik.. Ama halen gönderilmedi.. Kitapları bekliyoruz... İlçedeyiz bu arada... Merkezleremi geldi sadece acaba....

DaMieN' Alıntı:
Bizde de aynı durum var. Rezalet bir iş yapılmış yine...

Mesleki Gelişimden Girişimcilik ve Çevre koruma mödülleri gelmiş. İnternet Programcılığı 5 gelmiş, 1-2-3-4 yok :mrgreen:

Şunu güncelleyeyim. Perşembe günü biraz daha modül geldi. Mesleki gelişimden toplam 8 modül oldu, 1 tanesi eksik hala...

Teknik resmin ilk modülü geldi, programlama temellerinden metotlar modülü geldi ve bir de analog devre elemanları modülü geldi...

Geri