Modülleri bu sene göndereceklermi??

Kodla Büyü

SHİFT+DEL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar modülleri ne yapacaksınız.. Bakanlık gönderecekmi göndermeyecekmi herhangi bir bilgi yok.. Göndermeyeceklerse biz bastırmayı düşünüyoruz...

arkadaşım modül gelmeyecek para gönderdiler başınızın çaresine bakın dediler yine .350 öğrenciye gelen para 2.000 TL Modüllerin toplam tutarı 4500 TL.gelen ödenek komik kendi imkanlarınızla halledin diyorlar öğrenciden topluyoruz kalan kısmı .

her okula ödenek geliyor mu? bizim idare hiç bahsetmiyor bu işlerden?

pazartesi bir sorayım bakalım.. Para geldimi diye.. Para geldiyse öğrencilere önlük alırız bari ondan... Para toplamaya başladık çünkü öğrencilerden...10. sınıf kitapları 20-25 arası tutuyor.. +10 TL de teknikresim kitabı.. Toplam 30-35 civarı tutuyor.. Öğrenciler vermeye başladı...

jolly' Alıntı:
her okula ödenek geliyor mu? bizim idare hiç bahsetmiyor bu işlerden?
her okula geliyor hocam... Geçen sene başladılar bu uygulamaya.. Geçen sene geldi bize.. bu sene sormadım daha.. Eşimin okuluna 3000 Tl göndermişler onu biliyorum.. Bizim okulu sorarım pazartesi...

hocam milli eğitime geliyor olabilir mi çünkü bizim idare de böyle bişeyden bihaber para gelse haber veririler diye düşünüyorum ama ne yapmalıyım acaba, idareyi suçlar gibi olmak istemiyorum para konusunda da :(

Hocam idareler genelde o parayı başka işler için harcıyorlar.. Haberiniz olmaması doğal..

papakaa' Alıntı:
ne parası bu hocam

meslek liselerinde öğrencilerin ders kitabı olarak kullandıkları modül adı verilen kitapçıklar hocam. Artık okullara gönderilmiyor bu kitaplar fakat paraları gönderiliyormuş sanırım haberimiz yok.

hocam özel ödenek kodu ile gelir bu para başka yere aktarılmaz öğrencilere basılmış modül alımı veya basmak için malzme alımı için kulllanılabir

murathan21' Alıntı:
hocam özel ödenek kodu ile gelir bu para başka yere aktarılmaz öğrencilere basılmış modül alımı veya basmak için malzme alımı için kulllanılabir

aktarılır mı aktarılmaz mı bilmiyorum ama bizde öğrencilere böyle bir destek yapılmıyor..

Geri