MODARATÖR ARKADAŞLARIMDAN RİCA EDİYORUM...

Kodla Büyü
modaratör arkadaşlardan sunu rica ediyorum... 1 nısana kadar bir anket duzenlesınler ve foruma sabıtlesınler... daha once bır anket dolastı ama o saglıklı deıl... anket su sekılde olursa dogru sonuc cıkar bence:

1-BİLİŞİM DERSİ 4. SINIFTAN BAŞLASIN VE 4-5-6-7-8. SINIFTA 2 ŞER SAAT OLSUN, ZORUNLU OLSUN NOTU OLSUN.
(BUNUN DISINDAKI TUM TEZLER KALDIRILSIN, FORMATORLUK VS.)(dersi yetersiz öğretmenler baska okullara maas karsılıgını doldurabılmek ıcın gonderılsın)

2-BİLİŞİM DERSİ KOMPLE KALKSIN FORMATÖR REHBER ÖĞRETMENLİK GELSİN, İDAREDEN BAĞIMSIZ DİREKT İLÇE MEM'E BAĞLI OLSUN ÇALIŞMA ESASLARI KOMPLE BELİRGİN HALE GETİRİLSİN..(9-15 calısılsın,yaz tatılı ve somestr tatılı gıbı tatıller olsun,eylul temmuz arası gorevlendırılsın ek dersler ona gore duzenlensın)

3-BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ BRANŞ DEĞİŞTİRSİN(istege baglı olarak MATEMATİK-FEN VE TEK.-TEK. TASARIM...)

4-TÜM BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDEN SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI YAPILSIN TÜM TEKNİK ALTYAPIDAN BİZZAT SORUMLU VE YETKİLİ OLSUN...

1 Nısana kadar bu anket yapılsın,cıkan sonuca gore eyleme gıdılsın... baska turlu cıddıye alınmayacagız...anket maddelerı cogaltılarak kafalar karıstırılmasın...

4. madde sanki formaorlüğün adının müdür yardımcısı olması gibi bişey geldi bana bence önemli olan adının formator, bilşimden sor. rehber öğrt ya da bil müdr yard. olması değil önemli olan haklarımız çıkıp oraya biz müd yard. olmak istiyoruz dersek bize gülerler biz oraya cıkacaksak zaten orda bi metin olsuturlup okunur maddeler artırılabilir

Geri