hocam o şakanın bende farkındayım da resmi olarak bende kendilerini şakalamak istiyorum... Ne yapılabilir...elzonur' Alıntı:şaka yapmışlardır hocam ne 1000 tlsi akıllı dediği tahta 1000 tl etmez
evet hocam o anten, ama dipten kırılmış, metal yerinden, onarılamıyormuş... durum buhasari' Alıntı:Ağ adaptörü antenini mi kast ediyorsunuz yoksa...
+1botett' Alıntı:evet hocam o anten, ama dipten kırılmış, metal yerinden, onarılamıyormuş... durum bu
İlk mesajınızda Modem demişsiniz hocam o kafa karıştırıyor.botett' Alıntı:evet hocam o anten, ama dipten kırılmış, metal yerinden, onarılamıyormuş... durum buhasari' Alıntı:Ağ adaptörü antenini mi kast ediyorsunuz yoksa...
bundara79' Alıntı:hocam boşverin gitsin.Altyapı bitince fiber kablodan bağlanacağız zaten.antene gerek yok.
hocam resimdeki sarı renkli metal kısım dipten kırılmış... benim görevlendirildiğim bir okulda...Ayrıca sıkıntım antenin takılması değil garanti dışı denmesi...grandmasterb' Alıntı:Bahsettiğin yer fotograftaki yer mi?
benim de normal sınıftan bt sınıfına taşıdığımız tahtanın anteni kırık.plastik kısmı yok.o kadar pahalı olabilir mi yahu?
anladım hocam aslında onu elektronikçilerde veya servislerde çıkma bulabilirsiniz bence biraz araştırırsanız.. veya eliniz yatkınsa şuna benzer bi kablo alıp ucunu keserek değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.. kolay gelsinbotett' Alıntı:Parhelion hocam tam da o metal kısım kırık...