Modem in anteni kırılmış. (1000 tl )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar akıllı tahtalardan birinin modemi kırılmış bağlantı yerinden tamiri yapılamıyormuş, garanti dışıymış yenisi de 1000 tl imiş... Resmi olarak ne yapabiliriz... ne yapmalıyız...

şaka yapmışlardır hocam ne 1000 tlsi akıllı dediği tahta 1000 tl etmez

elzonur' Alıntı:
şaka yapmışlardır hocam ne 1000 tlsi akıllı dediği tahta 1000 tl etmez
hocam o şakanın bende farkındayım da resmi olarak bende kendilerini şakalamak istiyorum... Ne yapılabilir...

ben yaklaşık 6 aydır modem anteni bekliyorum.... onlarca kez aradım adamlar yok kargoya takıldı yok sayım vardı yok yanlış gönderildi diyerek oyaladı...hala bekliyoruz..
bu vestel tam bir facia...tutanak konusuna gelince yapayım dedim ama meb de kontrol birimi yok yani bi işe yaramaz....

hocam geçenlerde deneme amaçlı o anten yerine kendi yaptığım (telden 15 cm lik ) anten taktım :) ve internete bağlandım hemde 3 diş.. anlıcan çok pahalı birşey olmasa gerek.

hocam boşverin gitsin.Altyapı bitince fiber kablodan bağlanacağız zaten.antene gerek yok.

Bahsettiğiniz sarı renkli vida anteni takıyoruz hani osd cihazının içinden çıkıyor, eğer o ise bizim daha bu hafta değişti, önce bizede bu parça değişmeyebilir cihaz yenilenir o zaman demişlerdi.Osd cihazı da 760 tl idi(1000 değil) ama dün getirdiler içindeki kartı ile birlikte değişmiş 120+kdv ücret ödedik.Bilgilerinize:))

Bahsettiğin yer fotograftaki yer mi?
benim de normal sınıftan bt sınıfına taşıdığımız tahtanın anteni kırık.plastik kısmı yok.o kadar pahalı olabilir mi yahu?

Ekli dosyalar

• 901856_10151475330089690_106574006_o.jpg
    901856_10151475330089690_106574006_o.jpg
    143.9 KB · Görüntüleme: 1,999
grandmasterb' Alıntı:
Bahsettiğin yer fotograftaki yer mi?
benim de normal sınıftan bt sınıfına taşıdığımız tahtanın anteni kırık.plastik kısmı yok.o kadar pahalı olabilir mi yahu?
hocam resimdeki sarı renkli metal kısım dipten kırılmış... benim görevlendirildiğim bir okulda...Ayrıca sıkıntım antenin takılması değil garanti dışı denmesi...

file.php

tabi girişteki metal kırıldıysa o ayrı ama onu da bulursunuz bence. onlar sistemi komple değiştirip para koparmaya çalışıyor o yüzden 1000 tl demişler çakallar :x

hocam ben ilk dönem lisedeyken antanlari çalmış çocuğun birisi. 6 tanesi yoktu. vesteli aradık sorduk 10 tl demişlerdi..

Geri