modem tavsiyesi

Kodla Büyü
Hocam biz okulda meb hattı için Zyxel P-660HW-T1 v2 modem kullanıyoruz.4 portlu ve kablosuz.Özel hat içinse 4 portlu ve kablosuz desteği olan airties modem kullanıyoruz. Özel hat sadece idare katında olmasına rağmen hızı daha yavaş Zyxel modemi özel hatta bağladım geçen gün hızda gözle görülür bir fark gözlemledim. Airties modemi meb hattına bağladığımda ise google bile çok geç açıldı.Şimdi airties modemi değiştirip zyxel almayı düşünüyoruz.O yüzden hocam bence Zyxel den şaşmayın...

eskiden zyxel vardı sürekli kopma problemi verince yazılım yüklemi denedim yine problem çözülmedi, tplink 8901g kablosuz+4portlu modem ve tplink 5110g access pointi birlikte aldım modemi 1. kata access pointi de 3. kata koydum çok şükür hiç problem yok. Tp-link tavsiye ederim hem kullanışlı ve sağlam hemde fiyat olarak uygun eş değer airties makinelerin tanesinin fiyatları 150-200 liradan aşağı değil, ben ikisini 135e almıştım.

hııım şimdi elimizde ne var bi bakalım.1 tane zyxel,1 tane airties,1 tane de tp-link modem tavsiyesi :? bana da lazım olan 4 port hem kablolu hem kablosuz,bağlantı hızı yüksek ve tabiki sık kopmayan bir modem :roll: anladığım kadarıyla herkes en az birinden memnun,birinden şikayetçi. kura mı çeksem napsam :|

fikirleriniz için de çoook teşekkürler bu arada :alkis:

Tp-Link TD-8960N 4 Port Ethernet 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

bu nasıl okul için uygun olur mu arkadaşlar ???

Tp-Link TD-8960N 4 Port Ethernet 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

Zyxel Prestige 661H-D1 4Port Adsl Modem

bu ikisini karşılaştırırsak ?? :oops:

Geri