Modemle ilgili sorunum var Yardımlarınızı Bekliyorum....

Kodla Büyü

Computer58

Aktif Üye
Arkadaslar Benim Laptop Var İnternetim yok Yan Komşuda Kablolu Modem Var wireless ile nasıl baglantı yapabilirim kabloluya öyle bi sistem takmam lazım yada başka fikri ve bilgisi olan varsa acil yardım bekliyorum...

adı üstünde kablolu hocam kablolular öyle sizin istediğiniz gibi bulamazssınız gibi geliyor bulsanızda fiyatı tuzludur:
arkadaşa sende para verip kablosuz yapın adsl yi

hocam aladığım kadarıyla komşunuzda ki modem kablolu bir modem. Siz ise o modemde kablosuz olarak bağlamak istiyorsunuz. Eğer ki yalış anlamadı isem, access poiterlerde birde etheret girişi olduğuu hatırlıyorum. komşuuzla aranızda çok uzaklık yoksa eviize kadar kablo sonrasında ev içinde acess point yardımı ile ete bağlanabilirisiniz. Ancak tekrarlıyorum. Pointlerde ethetnet girişi olduğunu hatırlıyorum. Bua dayaarak yazdım bunu. Yine de biraz araştırınız derim.
Diğer durumda ise, modem kablosuz ve siz direk ondan bağlanmak istiyorsanız. modem üzerinde çeşitli yayın genişletme çalışmaları zate internet üzerinde mevcut. bunlardan birisini deneyebilirsiniz. İlki benden olsun, modem antenine radyo ateni bağlamak...umarım yalış bilgi vermemişimdir.

Geri