Monitörüm Patladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adige
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

adige

Aktif Üye
Arkadaşlar labımda elektriksel sorunlarım çok büyük. Ama bir türlü anlatamıyorum müdüre. Monitörden pat pat sesler geldi, dumanlar çıktı. Hemen sigortaları indirdim. Tekrar sigortaları açsam devam eder mi vs. iyice korkar oldum. Çünkü geçen sene sonunda da dumanlar çıkanları görmüştüm, fakat bu seferkinin sesi çoktu, iyice korktum. Elektrikçi gelene kadar hiçbirşeye dokunmuyorum mu desem ki. Zaten bunlardan dolayı bu sene çocuklara sınıfa hiç çıkarmamıştım. Sanırım çok da iyi yapmışım. Bilmek istediğim monitör patlaması power gibi mi bişey yoksa cidden kötü bir durumu mu atlattım?

elektirk kaçağı olabilir hocam elektirikçi çağır yada monitörde arıza vardır elektirk yokken bile statik elektirk oluyor zannedersem ctr monitörde çok tehlikeli

Tutanak tut ve durumu idareye dilekçene tutanağı ekleyerek bildir. Dilekçeye numara ve sayı verdirttir. Yarın bir gün birinin başına bir şey gelirse laboratuarda kanuni sorumluluğu üzerinden biraz olsun atmış olursun.

arıza çözülene kadar çocukları laba alma hocam. okula dilekçede güzel fikir.

Teşekkürler arkadaşlar. Dilekçe aklıma hiç gelmemişti. Şu elektrik sorunu akıllı tahtayı da yakmıştı geçen sene. O da hala düzelmedi. Okuldan iyice soğudum var ya, dersin zorunlu olmasına hiç sevinemedim bunlardan dolayı. Labsız ders ne güzel ne güzel :verymad: Gerçi elektrik düzelse bile pcler 40+ olan sınıflarıma yetmeyecek o da ayrı bir muamma.

Geri