Monitör yeşil ışık yanıp sönüyor görüntü yok!.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
Arkadaşlar az önce bir sınıfın bilgisayarına virüs taraması yaptırmaya gitmiştim. Flash belleği bir taktım patt görüntü gitti... Monitör yeşil ışık yanıp sönüyor fakat görüntü yok... Başka bir monitöre taktım aynı şekilde,görüntü yok. Daha önce bu kasada ekran kartı yanması sorunu olmuş. Yine aynı şey mi oldu ne dersiniz??

hocam eski bilgisayarlda bu sorun bikaç kere başıma geldi.
ekran kartına kartına varana kadar herşeylerini değiştirmeme rağmen sonuç alamamıştım.
en son fax modem kartı vardı bilgisayar onu takınca görüntü gelmişti.sizde de varsa bi deneyin derim :|

flaş takınca bilmiyorumda bendede vardı bi bilgisayar monitöre görüntü gelmiyodu ramını çıkardım taktım oldu bi deneyin

hocam aynı problem birçok defa benim başıma da geldi... ama flash bellek ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum..

genellikle ekran kartı ve Ram deki bir sorun buna yol açıyor... öncelikler çıkarıp takın, kabloları kontrol edin.. başka Ram ya da ekran kartıyla deneyin. Sorun onlarda değilse, işlemci ya da anakarttan kaynaklanıyor olması da muhtemel...

merhaba arkadaşlar. aynı sorunu yaşıyorum monitörde yeşil ışık yanıp sönüyor görüntü yok, projeksiyona görüntü geliyor.

anakart üzerindeki tüm kartları ve ramı tekrar cıkarın takın sorun hala devam ediyorsa anakartta sorun demektir.Eğer post sırasında klavyenin ışıgı yanmıyosa anakartta problem vardır.

Geri