Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekranı başka kasada deneyip sağlam olduğundan emin olun. eğer ekranda problem yoksa bağlantı kablolarını kontrol edin. sorun çözülmezse ekran kartı oynamış yada çıkmış olabilir. onu kontrol edin. sorun devam ederse ekran kartı büyük ihtimal arızalıdır hocam. kolay gelsin...
o zaman sorun monitörde değil hocam işletim sisteminizde. monitörde görüntü yok diyince arkadaşlar da ona göre çözüm önerileri sunmuşlar haklı olarak. işletim sisteminizin dosyaları zarar görmüştür büyük ihtimalle. format atmanız gerekebilir.
Tam açılma aşamasında imleç yanıp sönüyorsa(açılmamaktan kastınız), Bıos a girin ve first device : HDD yapın. Bugün benzer sorunla karsılastım. Floopy disk işaretlenmişti HDD ye ayarlayınca çözüldü. Umarım işinize yarar.
aynı sorundan bende muzdarıbım bugun calısan kasa anıden calısmamaya basladı ram saglam anakart saglam ıslemcı saglam ekran kartı onboard son care power sokup taktım bır calısıyor bır calısmıyor sanırım kısa devra var bır yerde anakartı dısarı cıkartıp bırde orda deneyecegım sorun power olabılır sızınde
bunu söylediğim için hatalıysam kusura bakmayın ama bilişim teknolojileri öğretmenleri sitesinde pek uygun olmayan bir başlık...MONİTÖR olarak düzeltirsek iyi olur.
çözüm olarakta fantasio hocam her şeyi sunmuş zaten geriye denemek kalmış