Slm arkadaşlar.Okul labımızdaki bilgisayarları idareciler ve memur vs almışlar.Neyse bu yılda okul çpl ye dönüşmüş bende yeni geldim zaten okula.Müdür laba malzeme alalım dedi.Bende liste yapıp verdim.Ağ kablosu ,klavye , mouse, jak pensesi,tornavida vs neyse genelde pense vs gibi şeyleri 2 şer tane yazdım.Okulun işlerini yapan biri var ona git al demiş.Adamda sipariş üstüne çalışıyor ve malzemeleri bugün okula yolladı.700 tl tutmuş.Müdür gelmiş bu sefer olmaz pahalı hocam geri yollatalım diyor bende arada kaldım.Malzemeleri yollayan kişide hocam ben yazılanları aldım diyor.Acayip canım sıkıldı bu duruma.Hiç bulaşmamak lazım ne alınacaksa gidip alınsın.
Birde akıllı tahtalar bir bir çökmeye başladı ve hiçbir müdahalede bulunamıyorum ancak anti virüs güncellemesi yapıyorum.Buda ayrı sıkıntı.İkide bir öğretmenler de çağırıyor derste zilde gidiyorum akıllı tahta için.Sonuçta bu durum ve durumlar acayip moralimi bozuyor....Çok keyifsizim okula gitmek bile istemiyorum.
Birde akıllı tahtalar bir bir çökmeye başladı ve hiçbir müdahalede bulunamıyorum ancak anti virüs güncellemesi yapıyorum.Buda ayrı sıkıntı.İkide bir öğretmenler de çağırıyor derste zilde gidiyorum akıllı tahta için.Sonuçta bu durum ve durumlar acayip moralimi bozuyor....Çok keyifsizim okula gitmek bile istemiyorum.