morpaya giremiyorum

Kodla Büyü

ozdemirdemircan

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar. İki üç gündür okulda hiçbir bilgisayar ve tahtada www.morpakampus.com adresine bağlantı yok. Bu durumla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Başka herhangi bir sitede sıkıntı yok, proxy ayarlarını kontrol ettim, tarih saati kontrol ettim, morpayı aradım site üzerinde bi çalışma vesaire yok (zaten cepten siteye girebiliyorum), ie- mozilla- chrome üçünde de denedim, güvenli sitelere ekledim, çerezleri geçmişi vs temizledim ama hala bağlantı yok.

İyi çalışmalar

hocam sadece benim okulda yok. İlçedeki zümrelerime de sordum. Onlar dabu sıkıntı yok. Okulumdaki Fatih hattında yok morpaya bağlantı.

Firefox tarayıcıyı kaldır sonra yeniden kur güncel sürümü. Meb Sertifikayı Firefox tarayıcıya aşağıda EKTE paylaştığım .RAR dosyasının içinde PDF döküman var onun gibi yükleyip deneyebilir misin?

Ekli dosyalar

hazır konu açılmışken sorayım, eba portallerde morpa uygulamasını göremiyorum kalktı mı acaba?

Morpa sitesinden öğretmen eba girişi yolu ile de girilmiyor.

hocam zaten morpaya eba dan giremiyoruz artık. Denedim dediğinizi ebanın giriş sayfası geldi. Morpa hala yok. Hiç bir sorunla bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum iyice sinir etti bu durum.

mnyk03' Alıntı:
hocam zaten morpaya eba dan giremiyoruz artık. Denedim dediğinizi ebanın giriş sayfası geldi. Morpa hala yok. Hiç bir sorunla bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum iyice sinir etti bu durum.

Morpa ya eba dan giremiyorsunuz doğru ama size attığım link eba girişi değil Mebbis ile giriş yapacaksınız. Giriş yaptığınızda EBA ve MEBBİS ortak giriş ekranı olan şu link açılacak https://mebbis.meb.gov.tr/ssologin.aspx ... isKontrol/

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Benim sıkıntı kendiliğinden düzeldi. :verymad: :verymad: :verymad: :D İşe bakın bir hafta ugraştım birşey yapamadım, sonra keniliğinden düzeldi

Morpoya nasıl giriyosunuz arkadaşlar?
bizim okuldada problem yaşanıyo
ebadan yönlendirma yapmıyo. sorunu çözen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Geri