Mouse un üzerinde F5 (Yenile) olsun isteyenler :P

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
malumunuz sitelerin güncel ve takip isteyen anlarında siteyi yenilemek gerekir ve bunu genellikle
firefoxta sağ tıkla->tazele
explorerda sağtıkla ->yenile

gibi 2-3 tıklama ile yapıyoruz
oysa mousun üzerindeki ileri-geri tuşları gibi F5 (yenile) tuşuda bulunmalıdır ...
var mı öyle bir üretim paylaşırmısınız olsa iyi olmaz mı ?

facebookta grup kuralım hemen..
:D
bugünlerde zırt pırt imkansız şeyleri isteyen gruplardan davet geliyor da.
ama bu imkansız değil, ve gayet mantıuklı birşey..

:wink: benim çok hoşuma gitti bu fikir okullarda nasıl olsa bağlanti problemi nedeni ile bir seferde sayfalar açılmıyor böylelikle rahatlamış oluruz

Internet' Alıntı:
Özgür Hoca' Alıntı:
Çok butonlu bi mouse alıp kısayol olarak atanabilir.
nasıl hocam, bilgi verimisiniz ?
Yani hocam sadece sağ sol butonları değil de ekstradan butonları olan bazı mouse'larda beraberinde gelen programlarla bunun yapılabileceğini zannediyorum. Veya normal bir mouse'la eğer FF kullanıyorsanız, bir iki küçük eklentiyle, boş yere çift tıkladığında veya belirli hareketler yaptığında sayfanın tekrar yüklenmesini veya başka şeyler yapmasını sağlayabilirsiniz. Zor bişey değil yani bu.

sağ elimle mouse'u tutarken sol elimle F5 tuşuna basabiliyorum. bence sizde deneyin. şaka bi yana arkadaşlar çok tuşlu mouse'ler pahalı. gereği yok diye düşünüyorum

çok fonksiyonlu mouse'lardan haberiniz yok sanırım. 10 tuşa kadar olan mouseler var. beraberinde gelen programla beraber istediğiniz görevi istediğiniz tuşa atayabiliyorsunuz, ör: kes, kopyala, yapıştır, mute yenile, ileri, geri... bende bir tane var: logitech revolution...

Geri