Movie Maker dan bıktık, başka?

Kodla Büyü

iskender

Aktif Üye
Arkadaşlar artık herkes movie maker kullanıyor çalışmalarında, fark yaratacak eşdeğer ya da daha gelişmiş başka programlar biliyor musunuz?

Hocam yeter ki siz isteyin.Neler var neler.Corel Video Studio,Cyberlink PowerDirector,Sony Vegas Studio,Adobe Premier Pro,Adobe After Effect,Pinnacle profesyonel işler çıkarabileceğiniz programlardır.

kendimi bildim bileli ulead video studio kullanıyorum süpperr şimdi corel video studio pro x4 oldu ailacı da mevcut

Ulad var hocam basit ve kullanışlı. Pinacle Studio var. Adobe Premier var profosyonel... proram çok sen yeterki iste. Ama Uleadı tavsiye edebilirim. basit ve kullanışl birprogram. 11.5 Plus versiyonunu kullanabilirsin.

Arkadaşlar windows 7 de movie maker varmı. Formatla birlikte hazır kuruluyomu? Ben bulamadım da.

proshow ile yıllık yapmıştık. Okula acayip para kalmıştı. Birbirilerinden almasınlar diye de herkesin kendi cd sinin başına kendi fotoğraflarını ve arkadaşlarının onun hakkındaki yazılarını koymuştuk. Sanırım sene 2007 de 15 liradan 80 tane satmıştım :)

Geri