movie maker ile resimlerin süresini değiştiremiyorum.

Kodla Büyü

ecezehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuziçin tky ödül töreninde kullanılacak bir video hazırladım.Movie maker kullanarak.Ancak videomun süresi biraz fazla oldu.kısalmak istiyoeum ama bi türlü olmadı.Araçlar-Seçenekler-gelişmiş iseçip gerekli düzeltmeleri yapıyorum ama videonun süresi kısalmıyor.Bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam resmi ekledikten sonra "zaman çizelgesini gösterir" e tıkalyın sonra resmin sağ tarafından tutup ( kırmızı çizgi gelcek) uzatmak istedğiniz süre kadar sağ tarafa doğru çekin..Kolay gelsin.

Hocam resmi ekledikten sonra "zaman çizelgesini gösterir" e tıkalyın sonra resmin sağ tarafından tutup ( kırmızı çizgi gelcek) uzatmak istedğiniz süre kadar sağ tarafa doğru çekin..Kolay gelsin.
hocam çok fazla resim var.hepsini tek tek yapmak istemiyorum.

hocam büyük ihtimalle resimlerin uzunluklarını zaman çizelgesi üzerinden tutup biraz kısaltman gerekiyor.Bunun için çizelgedeki resmin üzerine gelip resmin gösterildiği kısımdaki zaman yazan yere istediğin zaman aralığını girebilirsin

Hocam tüm resimleri seçip "düzen" de süre kısmını değiştirin. Hepsini aynı anda düzeltmiş oluyorsunuz.

Resim düzenini kullandığın şarkıya uygun hale getirmeye çalışıyorsan...
Yeni windows live movie maker programında kullandığın müziğin süresine göre projeyi otomatik sığdırma özelliği var.
- yeni movie maker yukle
- resimleri tut, surukle, bırak
- proje tabında müziğe sığdır a tıkla.

Hocam tüm resimleri seçip "düzen" de süre kısmını değiştirin. Hepsini aynı anda düzeltmiş oluyorsunuz

movie maker ilgiç bir program .tek tek değiştirmenin dışında başka çarem yok galiba.

bu sorunu çözen var mı ya? acil. Resmi seçince düzende süre ayarı yok. Proje tabanında müziğe sığdır diye bi seçenek de yok.

ecezehra' Alıntı:
Okulumuziçin tky ödül töreninde kullanılacak bir video hazırladım.Movie maker kullanarak.Ancak videomun süresi biraz fazla oldu.kısalmak istiyoeum ama bi türlü olmadı.Araçlar-Seçenekler-gelişmiş iseçip gerekli düzeltmeleri yapıyorum ama videonun süresi kısalmıyor.Bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.
resimleri silip gelişmiş bölümünden resim süresi değiştirdeikten sonra yukarıdan yeniden ekleyin. yaptığınız ayar bir sonraki işlemde geçerli oluyor.

Geri