eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,731 4 Şubat 2011 #1 arkadaslar elinde mp3ü track'a çevirecen program var mı yada kolay bir yol bilen
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 4 Şubat 2011 #2 Re: *****' ü track yapma nero bu ısı senın yyerıne yapar program aramana gerek yok
cuisinier Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,455 4 Şubat 2011 #4 Re: *****' ü track yapma karinca_52' Alıntı: nero Genişletmek için tıkla ... :+1:
alpaygunes Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,852 4 Şubat 2011 #5 Re: *****' ü track yapma win media player mp3 leri track CD ye yamıyormuydu. Ben sanki yazıyor diye biliyorum
Re: *****' ü track yapma win media player mp3 leri track CD ye yamıyormuydu. Ben sanki yazıyor diye biliyorum
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,019 4 Şubat 2011 #6 Re: *****' ü track yapma alpaygunes' Alıntı: win media player ***** leri track CD ye yamıyormuydu. Ben sanki yazıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... aynen hocam, ekstra bir programa gerek yok. bende v.12 win. media player var, yaz menüsüne sürüklü bırakla yada çalma listenizden/buraya ekle/yazma listesi ile yazdırılabilir.
Re: *****' ü track yapma alpaygunes' Alıntı: win media player ***** leri track CD ye yamıyormuydu. Ben sanki yazıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... aynen hocam, ekstra bir programa gerek yok. bende v.12 win. media player var, yaz menüsüne sürüklü bırakla yada çalma listenizden/buraya ekle/yazma listesi ile yazdırılabilir.