mp3 li vede usb girişli araba teybi önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zerrax

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaşlar arabama mp3 çalarlı vede usb girişi olan teyp almayı düşünüyorumda..fazla pahalı olmasınıda istemiyorum..sizin fikirlerini almak istedim..bu konuda biraz acemiyim..ayrıca temiz 2.el varsa onlada ilgilenebilirim..

Re: ***** li vede usb girişli araba teybi önerisi

Pioneer Deh-2200Ub dediklerin bunda mevcut hocam.hepsiburada'da 300 tl

gittigidiyordan ürün alıyor musunuz hocam...ben hiç almadımda bir sıkıntı veya sorun olmuyor değil mi??

arkadaşlar orjinal pioneer teypler kumandasız oluyormuş doğru mu??kumandalı modeller orjinal değilmiş..

arkadaşım ben sony nin 480 us modelini aldım 2 ayı geçti kumandalı garantili sesi gayet net ve güzel çıkıyo bu arada hoparlörlerde sony teyp te klasör seçme özelliği var çok kullanışlı şarkıları klasör olarak attım istediğimi anında bulup dinliyorum fiyat 180 lira gayet güzel

hocam ekstradan sd kart girişi var ama ben olsam bunu alacağıma bunların cd si hiç olmayan modelleri var 60-80 lira arası değişiyo fiyatları. sesini dinleme imkanım olsa onlardan alabilirdim ama küçük bir ilçede yaşıyorum deneme imkanımda yok bence 150 yi veriyosan 30 liradan kaçma pıonerin 2010 du sanırım modelide var iki markadan şaşma derim eğer test etme imkanın varsa 70-80 liralık cd siz lerdende alabilirsiniz

tmm hocam ben biraz daha araştırıyım...

minton, sunny gibi markaları kullandım. mintonu tavsiye edebilirim.

60 tl ye bimeks ten aldım işimi çok iyi görüyor. r Flash ve Kart takılabiliyor. Ben kullanıyorum Kart yerini kullanmak en iyisi. Fazla lüxe kaçmaya gerek yok.Eğer iyi ses çıkmasını istiyorsan Pionner hoparlör al çok fark görürsün

ben pionner deh 1400ub(cd girişi olmayan) kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. 140 tlye almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum. İlerde ses sistemini değiştirmek istersen teybini değiştirmene gerek kalmaz.

BBNET
Geri