Mr.Robot(Dizi)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kilit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Kilit

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
531
Yeni dizi perşembe 4. bölümü yayınlanacak.Eleman siber güvenlik uzmanı fakat hack işleriylede uğraşıyor.İzlerseniz seveceğinizi düşünüyorum.
 
bende izliyorum , başarılı,
Humans var bide onuda tavsiye ederim . android yuklu sentetik insanlar konu :) düşünün dünyanın halini :)
 
Tyrant i da izleyin cok guzel. Gunumuz ortadogu ve isidi felan iceriyo. Olay abuddin die hayali bir arap ulkesinde geciyor.
 
3. bölümdeki sahneden sonra midem kaldırmadı :verymad:
o sahneye ne gerek vardı anlamadım. adamların top olduğunu zaten anlamıştık
 
Bence kalitesiz bir dizi. İlk bölümden sonrasını seyretmedim. Adamı asosyal yapacağım diye iğrenç bir tip yapmışlar.
 
Bence 7,8 ve 9. bölümlerden sonra çok iyi bir yöne doğru gidiyor dizi. 3. bölümdeki gibi sahneleri ayan beyan göstermenin anlamı da yok cesaretli ve marjinal takılmak adına. Zaten son bölümlerde bunu bıraktılar. Daha çok Elliot'un ruhsal durumları üzerine yoğunlaştılar ve iyi de ettiler. Elliot'un kendi iç dünyasını anlattığı yerler gerçekten muhteşem. Dexter'da da aynı yöntem uygulanıyordu. Altyazıyı kaçırdığım yerlerde geriye alıp tekrar okuma ihtiyacı hissediyorum açıkçası. Valla Game of Thrones, Dexter, Mr. Robot, Breaking Bad, The Walking Dead gibi diziler o kadar kaliteli yapımlar ki sinemadan aldığım keyfi bile öldürdüler neredeyse. Dizilerin daha detaylı olmasından kaynaklanıyor sanırım, sinema filmlari artık daha sığ geliyor bana.
 
radicalbrain' Alıntı:
guzel dizi. lakin 4. bolum bi darladi bitmek bilmedi. atlayarak izleseniz bir sey kacirmazsiniz.
O darlık sonraki bölümlerde geçiyor heisenberg kardeşim. Senaristler o bölümde radikal bir yol ayrımına giriyorlar bence.
 
Geri
Üst