MS Paint Açılmıyor...

Kodla Büyü

Summer_06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labdaki bir bilgisayarda Paint'i açtığımda, "MS paint bir sorunla karşılaştı ve kapatıldı. Özür dileriz" gibi bir şey yazıyor. Sorun uygulamadadır belki diye diğer bilgisayarlardan paint.exe'yi sorunlu bilgisayardaki konumuna kopyaladım. Ama sorun hallolmadı. Sizce formattan başka çözüm ne olabilir?

Hocam denetim masasında program ekle kaldırda windows bileşenlerini ekle kaldır kısmından donaltılarda painti kaldırıp tekrar yükleyin windows cdnizle

sunny' Alıntı:
Hocam denetim masasında program ekle kaldırda windows bileşenlerini ekle kaldır kısmından donaltılarda painti kaldırıp tekrar yükleyin windows cdnizle

Bu bir çözüm olmadı. Gene aynı hatayı veriyor. Ve daha paint açılmadan "Bir sorunla karşılaştı. Kapatıldı." diyor.

sunny' Alıntı:

Az önce bir yerde okudum hocam, sunny hocamın dediğini güvenli kip'te yapmayı deneyin hocam.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Belirtilen çözüm yollarını uyguladım ama sorunu bir türlü çözemedim. Anlaşılan format atacak gibiyim.

Geri