MSI A68HM-E33 V2 Anakart

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Bu anakartı alalı daha bir hafta olmamışken sorunlar peşimi bırakmadı.

Windows'un her versiyonunu kurdum. 7-8.1 ve 10. Hepsinde de arada donmalar yaşamaktaydım. Ram değiştirdim. HDD değiştirdim sonuç aynı sorun gitmedi.

Bir forumda biosu alt sürüme güncelleyin o zaman sorunlar büyük ölçüde azalıyor hatta kalmıyor şeklinde yazılar okudum.

Bende üzerinde 8.3 ile gelen biosu daha önce son sürüm olan 8.4'e yükseltmiştim.

Bunu 8.2'ye windows üzerinden indirgemeye çalışırken. Sonlara doğru ekran birden gitti. Şu an monitörde sinyal yok yazısı var. Açılış ekranı gelmiyor. Tekrar ram değiştirim yinede açmadı.

Önerileriniz nedir? Nasıl bios yazarım.

forumda ses kartının sorun çıkarttığı ve bios üzerinde devre dışı bırakıldığında anakartın problemsiz çalıştığı yazıyordu. ben bunu bile deneyemedim çünkü biosu 8.2'ye gerilemeye çalışırken anakart şimdi küstü açmıyor. :cry:

aklıma şuda gelmedi değil. bi ara ram denemiştim. bu rami takınca ekran şimdiki gibi hiç açılmamıştı. bende biosu 8.4'e yükselttim ve ekran açıldı ramde çalıştı. acaba şimdiki kullandığım ramler 8.2'de ki listede yok ise tanımıyorda ondan açmıyor olabilir mi? eski ram bulsam listesinde olanlardan o zaman açabilir mi? Ben biosun sağlıklı güncellendiğini %90 eminim.

mevzuat' Alıntı:
servise neden göndermiyorsunuz. yeni almışsınız madem.
servisi tabiki düşündüm ama yapabileceğim bişeyler vardır diye de düşündüm.

dndd' Alıntı:
hocam çok bilgim yok ama sanırım biosu yeniden yüklemelisin bunun için cihazın yoksa alman gerek ya da bi bilgisayarcıya gitmen gerek
şunlardan lazım bios entegrenize uygun olanı almalısınız yada servise gönderin
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=flash+Bios

teşekkürler. biraz riskli gözüküyor.

Geri