msi freedos notebook

Kodla Büyü
freedos demek bilgisayar işletim sistemsiz olarak gelir elinize artık hangi işletim sistemini kuracağınız tamamen size kalmış gerek marka gerek konfigürasyon güzel ama ekran kartı biraz düşük kalmış en aşağı 940 olmalı onun dışında güzel.

Msi g70 var bende. Herkese söylüyorum, 30 yıldır para veripte uzun zamandır memnun kaldığım tek ürün. Parasını hakediyor. Gerçekten kendini hissettiriyor.

Freedos dos olmasi korkurmasin. Varsa eski işletim sisteminizi kurun 10 a yükseltin. ..

msi iyidir.bu fiyat aralığında, bu özelliklerde alınabilecek en mantıklı ürün.

msi ben de beğenirim. Özellikleri fena değil. Freedos olması önemli değil, lenovo ve samsung da, recovery bölümlerini sonradan oluşturmuştum. Msi için de yapılabilir bu. Bios daki windows ürün anahtarı haricindeki her şey düzeltilir yani.

Her neyse, http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/ ... -P33243594 bu bilgisayara da bakmanızı öneririm. Fiyat farkı çok değil ancak ekran kartı 4gb ve bariz üstünlüğü var, işlemcinin çok fark edeceğini düşünmesem de 2.6ghz, 4720 hq serisi. Gerisi hemen hemen aynı.

Hocam hızlı alı batırmaya çalıştılar firma iflas erteleme istedi. Son durum nedir bilmiyorum.

Geri