level
Aktif Üye
Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar. yaklaşık 2 yıl önce aldığım bilgisayarım çok yüksek olmayan bir yerden çantasıyla düşürdüm. Sağ menteşe kısmı kırıldı. Kullanıcı hatası olduğu için garanti dışında kaldı bunu kabul ederek İstanbul Anko Bilgisayara servise gönderdim. 240 TL masraf olacağını söylediler bunuda kabul edip hemen yapılıp göndermelerini rica ettim. ancak ağustos ayında gönderdiğim bilgisayarımdan 3 ay boyunca ses çıkmadı. son zamanlarda her gün aradım bilgisayarım hakkında bilgi sahibi olmak için. Ancak anko bilgisayar yetkililerinden tatmin edici bir cevap alamadım parçanın yurt dışından geleceğini, gümrükte takıldığını söyleyip durdula ve bilgisayarımı bana geri göndermelerini parça temin edilidğinde bana haber vermelerini geri göndereceğimi söyledim. Karşıdaki bayan böyle bir hizmetlerinin olmadığını, bilgisayarı geri gönderdikleri takdirde bilgi veremeyeceklerini söyledi. biraz tartıştıktan sonra bir kaç hafta sonra arayıp parça durumunu öğrenebilceğimi söylediler. bilgisayarım 3 ay sonunda kasım ayında elime ulaştı. ama artık dizüstü olmaktan çıkıp masaüstü haline gelmişti. çünkü bir kere açıp bri daha kıpırdatamıyorum. kasım ayından veri de parça bekliyorum hep gümrükte takıldığını söyleyen Anko bilgisayar yetkileleri bugün arayıp o model için hiç bir parça üretilmediğini söylediler. daha garantisi bitmeyen dizüstü bilgisayarım sağ menteşesi üretilmediği için çöpe atmamı istiyorlar.
Laptop ve bilgisayar için servis ve garanti çok önemli konulardır. buradan sizi uyarıyorum bu konuda sizlerin de sorun yaşamamanız için MSI markasından arkanıza bakmadan kaçın. Bu saatten sonra bende Tüketici olarak haklarımı arayacağım. bu konuda sizlerden de yardım istiyorum. Neler yapabilirim.
Laptop ve bilgisayar için servis ve garanti çok önemli konulardır. buradan sizi uyarıyorum bu konuda sizlerin de sorun yaşamamanız için MSI markasından arkanıza bakmadan kaçın. Bu saatten sonra bende Tüketici olarak haklarımı arayacağım. bu konuda sizlerden de yardım istiyorum. Neler yapabilirim.