msn de webcam sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zannaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zannaz

Aktif Üye
Arkadaşlar rain marka webcam normalde çalışıyor, görüntü alabiliyorum ama msnde benim görüntüm karşı tarafa gitmiyor. msn'de ses ve görüntü kurulumunda webcamın mikrofonu çalışıyor ileri deyip kamera ayarlarına girdiğimde de görüntü alabiliyorum ancak bu sayfadaki ileri butonu aktif olmuyor , son a tıkladığımda arkadaşımın görüntüsünü ve kendi görüntümü ben görebiliyorum karşı taraf beni göremiyor. sanırım orda benim kameram yok görünüyomuş. bu sorunu nasıl aşabilirim?
işletim sistemi vista, msn 8,5 plus!

Aynı sorun bendede var. Msn 2009 la ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Çözmeye çalışıyorum. Çoğu yerde Kamerayı kaldını yeni versiyonunu kurun diyorlar driverının..

bk_tr' Alıntı:
milli eğtimin internetinde web cam çalışmıyor biliyorum.. yanılıyorsam düzeltin..
saygılar

milli eğitimin internetinde evet çalışmıyor ama arkadaş okulu kasdetmemiş sanırım. çünkü okuldan iki taraflıda görüntü yok.

bk_tr yazdı:
milli eğtimin internetinde web cam çalışmıyor biliyorum.. yanılıyorsam düzeltin..
saygılar

milli eğitimin internetinde evet çalışmıyor ama arkadaş okulu kasdetmemiş sanırım. çünkü okuldan iki taraflıda görüntü yok.
evet sorun evdeki pc de

:scared: tanıdık geliyor.. webcam çalışıyor mikrafonda çalışıyor fakat karşı tarafa görüntü bir türlü gitmiyor.webcami açtığımda açılışta "başlangıç hatası " gibi bişi diyordu.format zamanı gelmişti zaten bastım formatı sorunu kökünden çözüldü :++:

Geri