Msn kendi kendine online oluyor? yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan safran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

safran

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar benim messenger ım kendi kendine çevrimiçi oluyor, çevrimdışı kullanmak zorunda kalıyorum okulda olduğum için, ama maillerime bakmak istediğimde kendiğilinden çevrimiçi oluyor, hatta meşgulken bile çevrimiçi oluyor neden kaynaklanabilir acaba?

Aynı sorun bende de var hocam, maillere bakmak isteyince direkt çevrimiçi moduna geçiyor. Bunu dert eden sadece sen ve benim herhalde :) Messenger'ın kendinden kaynaklanan geçici bir problemidir diye düşünüyorum. Biraz zaman vermek gerek :)

Hotmail'de sol tarafta Messenger Bölümü Var. Oradaki Sign out of Messenger (Messenger Oturumunu Kapat) linkine tıklayın. Bir daha e-postalarınıza baktığınızda oturumunuz açılmayacak.
Bu MSN'in eksikliğinden ziyade Sohbet ptogramının daha sık ve her taraftan kullanılabilmesine olanak sağlamak için yapılmış sanırım. Aslında Web messenger adı altında önceden de vardı da biz pek kullanmıyorduk ve otomatik açılmıyordu. Bu özellik google'da da var.. GTalk kullananlar bilir. Gmail hesabı açıldığında GTalk'ta sol tarafta açılıp kullanılabiliyor veya aynı şekilde kapatıp kullanmayabiliyorsunuz.

zaten son günlerde web messengerdan oturum açanların sayısında artış vardı, bunu bilmeyen hala çok kişi var...

tmancar' Alıntı:
Hotmail'de sol tarafta Messenger Bölümü Var. Oradaki Sign out of Messenger (Messenger Oturumunu Kapat) linkine tıklayın. Bir daha e-postalarınıza baktığınızda oturumunuz açılmayacak.
Bu MSN'in eksikliğinden ziyade Sohbet ptogramının daha sık ve her taraftan kullanılabilmesine olanak sağlamak için yapılmış sanırım. Aslında Web messenger adı altında önceden de vardı da biz pek kullanmıyorduk ve otomatik açılmıyordu. Bu özellik google'da da var.. GTalk kullananlar bilir. Gmail hesabı açıldığında GTalk'ta sol tarafta açılıp kullanılabiliyor veya aynı şekilde kapatıp kullanmayabiliyorsunuz.

Soldaki kısımdan değil de üsttekinden denemiştim... Hem MSN hem mail kapanıyordu... Bu işe yaradı... Teşekkür Ederim Hocam...

faolin' Alıntı:
tmancar' Alıntı:

Soldaki kısımdan değil de üsttekinden denemiştim... Hem MSN hem mail kapanıyordu... Bu işe yaradı... Teşekkür Ederim Hocam...
Rica ederim.

Geri